Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Urâtă că s-a căsătorit cu starul, dar și pentru că a divorțat de el
Articole online

Urâtă că s-a căsătorit cu starul, dar și pentru că a divorțat de el

„Oamenii sunt foarte critici, însă nu ştiu cum a fost cu adevărat viaţa mea şi nu ştiu cum am încercat cu disperare să fiu o soţie bună, o bună mamă şi o parteneră bună. A fost un drum greu de parcurs.

Căsnicia cu Elvis Presley nu a fost deloc uşoară, ci chiar dificilă”, declara același interviu pentru la HuffPost Live.

„A fost dificil, mai ales la început, când eram o soţie tânără, mamă şi făceam parte şi din lumea aceasta a rock ‘n’ roll-ului. Vroiam să fiu şi soţie şi mamă, am călătorit mult şi Elvis voia mereu să fiu alături de el”, afirma actriţa.

Copilăria și căsătoria

Actriţa Priscilla Presley s-a născut la 24 mai 1945, în Brooklyn, New York. Tatăl său, pilotul de marină James Wagner, a murit într-un accident de avion la numai câteva luni de la naşterea ei.

Mama sa, Ann, s-a recăsătorit în 1948, cu Paul Beaulieu, un ofiţer al Forţelor Aeriene, originar din Quebec, Canada. Familia sa s-a mutat de mai multe ori şi a staţionat în Germania, când era adolescentă, potrivit biography.com.

Priscilla şi-a petrecut copilăria la Austin, Texas, unde a urmat Del Valley Junior High School. Şi-a terminat studiile universitare în 1963, iar în 1967 s-a căsătorit cu Elvis Presley, pe care-l cunoscuse la Wiesbaden, în Germania.

Mariajul lor a durat şase ani şi împreună au avut o fiică, Lisa Marie, potrivit imdb.com.

Moștenirea

După decesul lui Elvis din 1977, Priscilla a început să studieze actoria la Şcoala de Artă Dramatică din Malaga. A apărut şi în reclame comerciale.

Priscilla a rămas moştenitoarea unei averi imense, precum şi a locuinţei Graceland din Memphis pe care a transformat-o în muzeu, atrăgând vizitatori din întreaga lume.

În 1985 a publicat lucrarea biografică ”Elvis and Me”. În anii ’90 a lansat propria linie de parfumuri, apoi pe cea de îmbrăcăminte şi produse cosmetice, potrivit biography.com.

În 1988, a apărut pe marele ecran în filmul ”The Naked Gun”, după ce la televiziune debutase în 1983 (”Fall Guy” (seria tv) şi filmul ”Love Is Forever”). A fost distribuită în rolul Jennei Wade din serialul celebru „Dallas” (1983-1988), iar în 1984 câştiga premiul Soap Opera Digest pentru acest rol, potrivit imdb.com.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola