Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Urâtă că s-a căsătorit cu starul, dar și pentru că a divorțat de el
Articole online

Urâtă că s-a căsătorit cu starul, dar și pentru că a divorțat de el

Foarte mulţi m-au urât pentru că m-am căsătorit cu el, iar alţii m-au urât pentru că am divorţat, declara ea în 2015.

„Oamenii sunt foarte critici, însă nu ştiu cum a fost cu adevărat viaţa mea şi nu ştiu cum am încercat cu disperare să fiu o soţie bună, o bună mamă şi o parteneră bună. A fost un drum greu de parcurs.

Căsnicia cu Elvis Presley nu a fost deloc uşoară, ci chiar dificilă”, declara același interviu pentru la HuffPost Live.

„A fost dificil, mai ales la început, când eram o soţie tânără, mamă şi făceam parte şi din lumea aceasta a rock ‘n’ roll-ului. Vroiam să fiu şi soţie şi mamă, am călătorit mult şi Elvis voia mereu să fiu alături de el”, afirma actriţa.

Copilăria și căsătoria

Actriţa Priscilla Presley s-a născut la 24 mai 1945, în Brooklyn, New York. Tatăl său, pilotul de marină James Wagner, a murit într-un accident de avion la numai câteva luni de la naşterea ei.

Mama sa, Ann, s-a recăsătorit în 1948, cu Paul Beaulieu, un ofiţer al Forţelor Aeriene, originar din Quebec, Canada. Familia sa s-a mutat de mai multe ori şi a staţionat în Germania, când era adolescentă, potrivit biography.com.

Priscilla şi-a petrecut copilăria la Austin, Texas, unde a urmat Del Valley Junior High School. Şi-a terminat studiile universitare în 1963, iar în 1967 s-a căsătorit cu Elvis Presley, pe care-l cunoscuse la Wiesbaden, în Germania.

Mariajul lor a durat şase ani şi împreună au avut o fiică, Lisa Marie, potrivit imdb.com.

Moștenirea

După decesul lui Elvis din 1977, Priscilla a început să studieze actoria la Şcoala de Artă Dramatică din Malaga. A apărut şi în reclame comerciale.

Priscilla a rămas moştenitoarea unei averi imense, precum şi a locuinţei Graceland din Memphis pe care a transformat-o în muzeu, atrăgând vizitatori din întreaga lume.

În 1985 a publicat lucrarea biografică ”Elvis and Me”. În anii ’90 a lansat propria linie de parfumuri, apoi pe cea de îmbrăcăminte şi produse cosmetice, potrivit biography.com.

În 1988, a apărut pe marele ecran în filmul ”The Naked Gun”, după ce la televiziune debutase în 1983 (”Fall Guy” (seria tv) şi filmul ”Love Is Forever”). A fost distribuită în rolul Jennei Wade din serialul celebru „Dallas” (1983-1988), iar în 1984 câştiga premiul Soap Opera Digest pentru acest rol, potrivit imdb.com.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola

Abonare la notificari Doriți să primiți notificări atunci când publicăm ceva interesant? NU DA