Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Regele Spaniei, injectat de servicii împotriva poftelor trupești
Articole online

Regele Spaniei, injectat de servicii împotriva poftelor trupești

Declarațiile senzaționale au fost făcute de un fost șef al poliției în timp ce era audiat în parlament în legătură cu operațiunile de poliție politică din Spania, un alt dosar  urât mirositor. Jose Manuel Villarejo a mai spus că fostul monarh, care s-a exilat la Abu Dhabi ca să scape de problemele pe care le are în Justiție din cauza sumelor fabuloase primite cadou pe când era pe tron, a fost injectat întrucât dorințele sale sexuale ieșite din comun deveniseră o problemă de stat.

Legendara „poftă de viață” a regelui spaniol Juan Carlos al II-lea

Informațiile despre sexualitatea ieșită din comun a fostului rege nu sunt noi. Istoricul militar spaniol Amadeo Martinez Ingles a scris o carte intitulată „Juan Carlos: Regele cu 5 000 de iubite”. Autorul susține că regele a avut 62 de iubite în cele mai agitate  șase luni din viața sa, iar în „perioada sa pasională” dintre 1976 și 1994, s-ar fi culcat cu 2.154 de femei.

A încercat și cu Prințesa Diana

Corinna Larsen, cântăreața spaniolă Sara Montiel, guvernanta belgiană Liliane Sartiau și prințesa italiană Maria Gabriela sunt numai câteva dintre femeile cu care se spune că regele ar fi avut relații. Se zvonește, de altfel, că regele ar fi avut un comportament libidinos și față de prințesa Diana pe când avea 25 de ani.

Villarejo a negat să fi avut vreo implicare în efortul de a ține sub control celebrul apetit sexual al lui Juan Carlos și a spus că a aflat despre asta de la Corinna Larsen, o fostă iubită a fostului monarh care locuiește acum la Londra.
Corinna Larsen, cunoscută și sub numele de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, în vârstă de 57 de ani, a avut o aventură cu monarhul acum în vârstă de 83 de ani între 2004 și 2009, scrie ziarul britanic Daily Mail. Există informații că Juan Carlos al II-lea i-ar fi făcut acestei Corinna Larsen un „cadou” de 65 de milioane de dolari în 2012 .

Registration

Aici iti poti reseta parola