Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Teribila profeție a prietenului lui Einstein? Telepatul care l-a lăsat mască pe Stalin
Articole online

Teribila profeție a prietenului lui Einstein? Telepatul care l-a lăsat mască pe Stalin

Ne așteaptă apocalipsa atomică?

 

Celebrul telepat și ghicitor a profețit că războiul va începe din cauza confruntării dintre cele două superputeri – Rusia și Statele Unite. Potrivit lui Messing, reșaââlațiile ruso-americane , relațiile se vor agrava din cauza faptului că Rusia va duce o politică prietenoasă față de China.

În plus, telepatul a prezis că, ăn ciuda acestui fapt, China se va alătura Statelor Unite în cazul unui conflict armat cu Rusia. Astfel, toate cele trei țări vor intra într-un război de amploare care va atrage și alte puteri.

Profeția lui Messing spune că mulți politicieni vor încerca să oprească războiul, dar pozițiile marilor puteri vor fi ireconciliabile. Pnă la urmă, întreaga lume va fi atrasă în acest conflict și, potrivit lui Messing, nu vor exista învingători. Mai precis, umanitatea va dispărea din cauza utilizării armelor nucleare, scriu tabloidele din Rusia și Ucraina.

Cine a fost uluitorul Wolf Messing?

Predicția lui Messing este cu atât mai înfricoșătoare, cu cât pe parcursul vieții sale cu greu ar fi putut cineva bănuit cum va evolua situația pe plan mondial. Telepatul Wolf Messing s-a născut într-o familie de evrei în Goura-Kalvaria, la 25 km sud-est de Varșovia, aflată în acele vremuri pe teritoriul Imperiului Rus. În tinerețe a emigrat în Germania, unde s-a făcut cunoscut prin numerele de magie pe care le făcea la circ. Apoi a conceput un număr de telepatie. Imagini document înregistrate la spectacolele lui Messing puteți vedea aici.

 

Într-un interviu, Messing a explicat cum a ajuns să-și impresioneze publicul prin harul său neobișnuit.

„Nu este vorba despre a citi gânduri, ci mai degrabă, dacă pot să spun așa, e vorba de o citirea ba mușchilor„ … Când cineva se gândește intens la ceva, neuronii trimit impulsuri în toți mușchii corpului. Mișcările acestora, insesizabile pentru cineva neantrenat, pot fi simțite cu ușurință de mâinile mele… Adesea, reușesc să citesc gândurile fără niciun contact. În acest caz, este vorba de frecvența respirației, ritmul pulsului, tonul vocii, aspectul mersului etc., toate acestae îmi servesc drept indicii. „

 

A ajuns până la Stalin fără să fie văzut

În 1939, după începerea celui de-al Doilea Război Mondial, Messing s-a refugiat în Uniunea Sovietică, unde a început să cânte ca telepat, mai întâi în grup și apoi solo. Tatăl și frații săi pier în lagărul nazist de la Maidanek sau în ghetoul din Varșovia. În timpul războiului, Messing a construit două avioane pentru forțele aeriene sovietice din fonduri proprii. Primul (Yak-7) ar fi fost încredințat în 1942 aviatorului Konstantin Kovaliov, imediat după ce acesta a obținut titlul de Erou al Uniunii Sovietice. Al doilea, achiziționat în 1944, a intrat în serviciu cu escadrila Varșovia. Din 1943 până în 1944, Messing a locuit în Novosibirsk1.

În epoca stalinistă, el a cerut regimului permisiunea de a cânta la Moscova prezentând scene de hipnoză colectivă. Stalin, intrigat și dornic să-l facă să lucreze pentru el, a pus serviciile secrete să-l urmărească și să-l supună la teste. Se spune că Messing avea puteri uluitoare. Deși lucrurile care se povestesc despre el par incredibile, mulți jură că e purul adevăr. Messing ar fi fost pus de KGB să încaseze o sumă mare de bani de la bancă fără nicio hârtie oficială. Messing a prezentat o hârtie goală casierului, care i-a adus suma solicitată verbal.
Stalin îl cheamă apoi la biroul său de la Kremlin, fără să-i trimită nicio înștiințare. Messing apare la ora convenită. Ajunge în siguranță la Stalin fără ca paznicii să-l fi văzut (vezi V. Fedorovsky, Departamentul Diavolului). El susține că i-a convins pe gardieni implantându-le gândul că era Beria, șeful poliției.
Messing a murit pe 8 noiembrie 1974 după o lungă suferință și a fost înmormântat în cimitirul Vostriakovo din Moscova.
.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola