Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > S-a născut anti-Soros! Cel mai bogat om din lume: „Democrații au devenit partidul diviziunii și al urii”
Articole online

S-a născut anti-Soros! Cel mai bogat om din lume: „Democrații au devenit partidul diviziunii și al urii”

Democrații, „partidul diviziunii și al urii”

Elon Musk pare să fi ales tabăra în care se va afla la alegerile din noiembrie din SUA,
„În trecut am votat cu democrații, pentru că ei erau (în mare parte) partidul bunăvoinței.
Dar au devenit partidul diviziunii și al urii, așa că nu îi mai pot susține și îi voi vota pe republicani”. Musk și-a explicat decizia și prin „ campania murdară” pe care progresiștii au declanâșat-o împotriva sa.

Musk, considerat handicapat mintal

Musk i-a răspuns și profesorului de medicină de la Yale Howard Forman. Acesta i-a transmis lui Musk că, din moment ce s-a manifestat „în mod explicit politic”, ar fi trebui să „se aștepte ca oamenii să-l trateze ca atare”. Mai mult, Forman l-a întrebat retoric pe Musk: „Care parte din chestiune este neclară pentru tine?”

Răspunsul lui Musk nu a întârziat: „Nu sunt deloc surprins. Asta a fost ca să inoculez publicul. În calitate de susținător proeminent al vaccinurilor, ar trebui să înțelegi asta”. „Yale este epicentrul virusului minții trezite care încearcă să distrugă civilizația”, a punctat multi-miliardarul.

Cumpărarea Twitter merge mai departe

Consiliul de administrație al Twitter spune că intenționează să pună în aplicare acordul de cumpărare de 44 de miliarde de dolari cu Elon Musk, care și-a petrecut ultima săptămână argumentând că numărul de conturi „false” este mult mai mare decât cele 5% pe care compania le recunoaște.

„Intenționăm să închidem tranzacția și să aplicăm acordul de fuziune”, a declarat consiliul de administrație pentru Bloomberg , menționând că s-a votat în unanimitate pentru aprobarea ofertei lui Musk de 54,20 dolari pe acțiune, scrie zerohedge.com.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola