Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Rușii amenință să transforme lumea în scrum. Semnalul care cutremură lumea întreagă
Articole online

Rușii amenință să transforme lumea în scrum. Semnalul care cutremură lumea întreagă

Exercițiile Forțelor Strategice Nucleare ale armatei ruse „Grom-2022” au fost menite să contracareze răspunsul inamicului după un atac masiv non-nuclear al Rusiei.

Apocalipsa nucleară în variantă rusească

În cadrul exercițiului, au fost folosite sisteme de rachete non-nucleare (inclusiv cele mai recente) și încărcături nucleare pre-strategice pentru a opri invadatorii străini. Conform scenariului, loviturile „mici” asupra agresorului nu au oprit atacul,.
„Într-o astfel de situație, Rusia a trebuit să folosească toate forțele și mijloacele de rachete nucleare ca răspuns”, au precizat experții militari.

Despre exerciții Grom-2022 a dat unele informații șeful Statului Major General al Federației Ruse, iar serviciul de presă al Ministerului Apărării a publicat un videoclip cu lansări de rachete nucleare strategice

„Se poate presupune că s-au folosit rachete „Kalibr”, „Zirkon” („ținta este un grup de lovire a navei, probabilitatea de acoperire este de una”) și, eventual, „Kinjal” (pentru ținte maritime și terestre, deoarece există filmări a unei decolări în pereche a avioanelorMiG-31I) a rezultat în descurajarea non-nucleară sau pre-strategică sau eliminarea elementelor de apărare antirachetă, spun experții care au analizat imaginile.

Rusia a dat un semnal puternic Occidentului

Deși vin pe fondul crizei din Ucraina, exercițiile vizează securitatea Rusiei în general și reprezintă un semnal pentru Occident.

Potrivit șefului Statului Major General rus Valeri Gerasimov, scopul acestor exerciții a fost să identifice mijloacele prin care poate fi provocată garantat o înfrângere a inamicului, iar acest obiectiv a putut fi atins cu ajutorul forțele ofensive strategice .

Teribilele arme secrete ale lșui Putin

În ceea ce privește videoclipul, filmările au arătat lansări de rachete hipersonice Zirkon și Kinzhal, rachetele de croazieră Kalibr, rachetele intercontinentale Yars. La exerciții au participat și bombardierele strategice Tu-95MS care au lansat rachete de croazieră.

Armata rusă a testat, de asemenea, utilizarea unei rachete de croazieră a sistemului operațional-tactic de rachete Iskander-M. Un alt videoclip arată o lansare de antrenament a rachetei balistice Sineva de la submarinul nuclear Karelia din Marea Barents la locul de testare Kura din Peninsula Kamchatka. anunță Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola