Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Rusia acuză un stat NATO că urmărește ocuparea Polobiei. Așteaptă ca Rusia să distrugă armata Kievului
Articole online

Rusia acuză un stat NATO că urmărește ocuparea Polobiei. Așteaptă ca Rusia să distrugă armata Kievului

Polonia vrea să recupereze Ucraina de Vest?

Pornind de la anunțul Varșoviei că va desfășura exerciții militare în apropierea granițelor cu Ucraina, analiștii ruși susțin că Polonia abia așteaptă înfrângerea armatei ucrainene de către Rusia.
.
Este posibil ca Polonia să pregătească o operațiune de „menținere a păcii”, astfel încât Ucraina de Vest să ajungă sub controlul forțelor armate poloneze, afirmă politologul Rostislav Ishchenko. El susținne că Varșovia plănuiește să pună stăpânire pe o parte din Ucraina sub acoperirea unei „operațiuni de menținere a păcii”.

În publicația de știri Ukraina.ru, Ișcenko spune că polonezii așteptă de mult momentul recuiperării Ucrainei de Vest. Polonezii cred, de altfel, că „dreptatea istorică” e de partea lor.

Varșovia speră ditrugerea armatei ucrainene

De la invazia rușilor, Varșovia a adoptat o poziție de așteptare în speranța că Forțele Armate ale Rusiei vor lichida întreaga armată a Ucrainei. Înfrângerea Forțelor Armate ale Ucrainei ar permite autorităților poloneze să își realizeze rapid planul.

Statele Unite împing în mod activ Varșovia să ocupe acum teritoriile de vest ale Ucrainei. Americanii își urmăresc propriile obiective geopolitice și visează să organizeze aprovizionarea cu arme grele pentru regimul de la Kiev pentru a trage Federația Rusă într-un conflict de amploare care să slăbească poziția Kremlinului pe arena internațională, scrie Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola