Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Putin, răsturnat de o revoltă a susținătorilor invaziei?
Articole online

Putin, răsturnat de o revoltă a susținătorilor invaziei?

putin

Rezultatele negocierii, „percepute în societatea rusă extrem de negativ”

Rezultatele anunțate ale celei de-a treia etape a discuțiilor ruso-ucrainene de la Istanbul au fost percepute în societatea rusă extrem de negativ. Toată lumea așteaptă o explicație de la președinte.

Negociatorul din Federația Rusă, Vladimir Medinsky , a subliniat rezultatele negocierilor cu Kievul de la Istanbul pe 29 martie în așa fel încât a devenit clar că Rusia nu mai cere nici denazificarea, nici recunoașterea Crimeei ca rusă, nici independența republicilor Donețk și Lugansk, nici chiar demilitarizarea Ucrainei.

S-a anunțat suspendarea ostilităților în suburbiile Kievului și lângă Cernigov, iar negocierile în sine au fost numite constructive și „ doi pași uriași către pace”.

Medinsky a spus că Rusia nu vrea să expună Kievul la riscuri militare, pentru că „sunt oameni care iau decizii”. Aceasta este „dorința noastră de a ajunge treptat la o detensionare a conflictului, cel puțin în aceste zone”, a spus Medinsky.

Kadyrov este mai rus decât Putin?

Rețelele de socializare din RuNet au fost pline de indignare. Rușii au subliniat că „miroase a prima campanie din Caucaz, când politicienii au astupat armele cu declarațiile lor nebunești și au împiedicat trupele să-și facă treaba, le-au forțat să sufere pierderi și să-și piardă moralul”.

Prezența lui Roman Abramovici la discuțiile de la Istanbul a fost comparată cu prezența lui Boris Berezovsky la semnarea lui Khasavyurt, care a dus la cel de al doilea război cecen.

Oamenii au subliniat că șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov , este mai rus decât Putin. Pe front, cei care luptă au fost categoric – nu vor ierta pe niumeni dacă nu-i lasă să pună capăt paraziților Bandera din Ucraina. Cetăţenii Ucrainei din teritoriile eliberate de trupele ruse au devenit aproape isterici – „vom fi daţi naziştilor să ne măcelărească”.

Situația din seara zilei de 29 martie în spațiul informațional a fost extrem de dificilă din punct de vedere moral, Medinsky a fost instruit să fie „conform” – aceasta este diplomație, este necesar pentru „poza” difuzată în Occident.

Ce face Putin?

Dacă lăsăm deoparte gândurile de trădare, nu este clar de ce Vladimir Putin are nevoie de această imagine în condițiile succeselor de pe front. Mai mult, rușii câștigă confruntarea economică cu Occidentul,

Kievul și Occidentul sunt încântate de tactica de a amâna operațiunea militară a Federației Ruse, acest lucru va încuraja noi sancțiuni, noi livrări de arme și vor fi multe alte evoluții foarte neplăcute pentru Rusia.

Unele canale Telegram de mare profil s-au grăbit să clarifice miercuri dimineață.
Potrivit Biroului Inform -Districtul Federal de Sud, citând o sursă „de încredere”, negocierile cu Kievul sunt necesare pentru conducerea țării pentru a „respecta în mod oficial o serie de reguli internaționale, întrucât Rusia este un stat de drept”.
Cu alște cuvinte, rezultatele negocierilor și negocierile în sine nu sunt o rușine, ci o parte a strategiei.

„Da, toată lumea a fost șocată. Dar… uite cum se vor dezvolta evenimentele în continuare. Acești negociatori nu au, în general, niciun drept. S-ar putea imagina că Stalin a semnat un fel de acord cu Hitler. Nivelul de aprobare al Operațiunii militare specialw pentru denazificarea și demilitarizarea Ucrainei crește în fiecare zi și nu va exista nicio retrocedare! Putin aude oamenii. Pentru el, acesta este principalul lucru atunci când se iau decizii semnificative pentru toți cetățenii”, a spus un insider.

Aceste discursuri ar putea fi crezute dacă nu ar fi declarația ministrului apărării Serghei Șoigu , emisă concomitent cu declarația lui Medinsky.
În timpul conferinței telefonice, Shoigu a spus că principalele sarcini ale operațiunii militare speciale din Ucraina au fost finalizate (?) și, prin urmare, „acum există o oportunitate de a ne concentra asupra atingerii obiectivului principal (?) – eliberarea Donbasului”. Adică, aceasta este o confirmare indirectă a retragerii trupelor de la Kiev și a respingerii sarcinilor principale reale, exprimate de președinte de mai multe ori.

Statele Unite nu-l vor lăsa pe Putin să se relaxeze

Dar Occidentul și Ucraina au distrus complet această atitudine a elitei ruse de a reduce operațiunea și îl vor forța pe Putin să meargă până la victoria completă asupra nazismului.

Capitalele occidentale au spus că nu cred în respectarea angajamentelor Moscovei, iar Zelenski, într-un alt discurs, a spus că nu vor fi concesii, că vor exista numai „condițiile noastre”, etc.

Potrivit canalului Legitimny Telegram, Kremlinul a primit semnale clare că criza ucraineană poate fi rezolvată numai în acest fel:

„Rusia va face concesii, va respecta cerințele Occidentului și Ucrainei, dar presiunea și sancțiunile nu vor di ruidicate până când Rusia nu va capitula complet, recunoscându-se ca învinsă, iar apoi va plăti despăgubiri autorităților ucrainene, ceea ce poate duce în continuare la o scindare în însăși Federația Rusă”.

Rămâne să avertizăm elita noastră, care încă speră să recapete prietenia Occidentului, că Rusia iubește numai conducătorii puternici și, dacă o REVOLTĂ POPULARĂ este posibilă în Rusia, este numai din cauza slăbiciunii și a trădării intereselor naționale. interese”, scrie Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola