Evenimentul Istoric > Istoria zilelor Noastre > Putin a secretizat toate datele despre salariul concubinei oficiale, Alina Kabaeva. Câștiga 14.000 de euro pe zi
Istoria zilelor Noastre

Putin a secretizat toate datele despre salariul concubinei oficiale, Alina Kabaeva. Câștiga 14.000 de euro pe zi

Toate informațiile despre holdingul National Media Group, condus anterior de iubita sau soția lui Putin, Alina Kabaeva, au dispărut din bazele de date deschise. Potrivit canalului de telegramă „Putem explica”, registrul a fost șters după impunerea de sancțiuni împotriva doamnei Kabaeva. Autoritățile elimină de pe internet situațiile financiare ale altor companii rusești.

Se raportează că documentele financiare ale tuturor persoanelor juridice au fost eliminate din resursa de contabilitate integrală rusească (GIR BO). Anterior, acolo puteau fi găsite explicații și opinii de audit, precum holdingul media „National Media Group”, care deține First Channel, REN TV, MIC „Izvestia” și alte proprietăți din mass-media, scrie Odessa Journal.

Raportul pentru 2020 a arătat că au fost cheltuite peste 1,7 miliarde de ruble (24.000.000 euro) pentru salariile conducerii NMG. În același timp, compania de audit PricewaterhouseCoopers a raportat refuzul grupului media de a dezvălui cifre exacte, cum ar fi venitul președintelui consiliului de administrație Alina Kabaeva și al președintelui Kirill Kovalchuk.

Documente dispărute

Din registrul Serviciului Federal de Taxe a dispărut și pagina holdingului Companiei de radio și televiziune de stat din toată Rusia, deși compania de stat s-ar putea lăuda cu succesul său financiar – profit de 1,5 miliarde de ruble (22.000.000 euro), potrivit SPARK.

Notele explicative la situațiile financiare au putut dezvălui legături între companii. De exemplu, în documentele celui mai mare furnizor de alimente pentru armată (Main Line), s-a raportat că a primit împrumuturi de la firmele șefului de la Kremlin, Evgheni Prigojin. Documentele au fost acum eliminate.

Datele despre salariul fostei gimnaste, care este considerată soția neoficială a președintelui Putin, sunt însă scurse presei. Ca manager de top, Alina a câștigat aproximativ 1 milion de ruble pe zi (14.000 de euro/zi). Acum datele acestei structuri sunt în general clasificate.

Canalul raportează, de asemenea, că curățarea totală a documentelor este legată de decizia Guvernului Federației Ruse din 18 martie „cu privire la particularitățile accesului la informații…”. Prim-ministrul Mishustin a permis companiilor să nu-și dezvăluie poziția financiară.

Trebuie amintit că Alina Kabaeva a condus consiliul de administrație al companiei în 2014, după ce a demisionat din funcția de deputat al Dumei de Stat.

Registration

Aici iti poti reseta parola