Avertisment înainte de alegeri
În vreme ce „președintele bogaților”, Emmanuel Macron, se pregătește să obțină un al doilea mandat, avertismentele cu privire la faptul că statul francez se îndreaptă spre un colaps se înmulțesc. Ultimul semnal de alarmă a fost tras de Pierre Brochand, care a ocupat funcția de director al DGSE francez din 2002 până în 2008.
„Toate societățile „multiculturale” sunt condamnate la rupturi mai mult sau mai puțin profunde”, a avertizat Brochand într-un interviu pentru ziarul francez Le Figaro. „Într-o astfel de situație, se întâmplă ca minoritățile să fie învingătorii violenți, iar majoritățile perdanții”.
Impactul negativ al imigrației în masă asupra Franței nu mai poate fi respins pentru că este „din ce în ce mai greu să îi împiedici pe francezi să vadă ceea ce văd” și, de asemenea, pentru că „o personalitate inovatoare a apărut brusc în lumea politică care i-a încurajat să deschidă ochii”, spune Brochand.
Pericolul unui război civil
Fostul șef de informații prezice că, dacă Emmanuel Macron câștigă alegerile prezidențiale și nu-și modifică fundamental abordarea asupra imigrației, ar putea izbucni un război civil.
„Această răsturnare demografică prin reducerea populației franceze, chiar dacă nu e singura provocare cu care ne confruntăm, este singura care amenință direct pacea civilă pe teritoriul nostru”, a spus Brochand, avertizând că migranții musulmani și alții din afara Europei au dezvoltat un „spirit de răzbunare postcolonială.”
El a avertizat, de asemenea, că rata natalității semnificativ mai mare a populației migrante și faptul că generațiile mai tinere născute din imigranți sunt „și mai puțin integrate în societatea franceză decât părinții lor”, amenință structura societății franceze.
Zemmour e soluția?
Brochand spune că singura soluție este cea propusă de candidatul francez la președinția Eric Zemmour, și anume „remigrarea”, stimularea milioanelor de imigranți să se întoarcă în țările lor de origine.
Întrebat dacă nu este prea târziu pentru Franța, Brochand a răspuns: „În orice caz, este foarte târziu. Să recunoaștem: nu mai avem de-a face cu indivizi dispersați, adică cu atâtea „cazuri speciale”, fiecare în căutarea unui viitor mai bun, ci cu diaspore.”
„O diaspora este o entitate, formată din imigranți și descendenții acestora – inclusiv, în mod esențial, cetățeni francezi – care sunt grupați și al cărei număr atinge o masă critică suficientă pentru presiunea socială care să încurajeze perpetuarea credințelor și a modurilor de viață ale țărilor de origine, cu care relațiile rămân tensionate”, a explicat Brochand. „Astfel, se formează spontan enclave străine mai mult sau mai puțin închise care întorc spatele țării gazdă și obiceiurilor acesteia.”
Concluzia lui Brochand este sumbră. „Toate experiențele mele acumulate mă fac să prevăd un viitor întunecat, și chiar foarte întunecat, pentru copiii și nepoții noștri. În cel mai bun caz, ei se îndreaptă către un colaps nebănuit al calității vieții lor (o implozie); în cel mai rău caz, îi conducem spre confruntări teribile (o explozie). Cel mai probabil, va exista o combinație a celor două.”
Nou val de revolte ale imigranților în Franța
După cum relatează RemixNews, Brochand a făcut aceste remarci pe fondul unui nou val de revolte ale imigranților care afectează zonele metropolitane ale Franței.
„De săptămâna trecută, orașele Sevran și Aulnay-sous-Bois din suburbiile Parisului au fost scenele unui adevărat război de gherilă urbană, iar scene similare au fost văzute în Villeurbanne și Vénissieux, în suburbiile Lyonului. De fiecare dată, incidentele dintre ofițerii de poliție care încearcă să aplice legea și infractori violenți multi-recidiviști au fost cauza inițială a revoltelor, împușcăturilor și incendiilor multiple, cu ambuscade împotriva echipelor de poliție chemate ca întăriri.”
Un sondaj recent publicat anul trecut de Harris a arătat că majoritatea francezilor sunt îngrijorați de „populațiile europene, albe și creștine sunt amenințate cu dispariția” ca urmare a „imigrației musulmane”.
În ciuda acestui fapt, Emmanuel Macron este de așteptat să reușească să-și asigure un al doilea mandat prezidențial la alegerile de la sfârșitul acestei luni, scrie Paul Joseph Watson pe site-ul Summit News.