Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > „Naziștii nu vor fi luați prizonieri!” Teribilele trupe cecene ale lui Putin au intrat în Ucraina
Articole online

„Naziștii nu vor fi luați prizonieri!” Teribilele trupe cecene ale lui Putin au intrat în Ucraina

10 000 de ceceni vor să lupte în Ucraina

 Cu această ocazie, Kadyrov declara oficial „că cele mai fierbinți locuri din Ucraina vor fi ocupate de luptători ceceni”. Cel mai crunt locotenent al liderului rus Vladimir Putin ewra sigur că în zilele următoare toată Rusia va sărbători „eliberarea Ucrainei de violență și crimă”.

Faimosul batalion cecen a intrat în Ucraina

După numai o zi, Pravda anunța că faimosul batalion cecen a înaintat din peninsula Crimeea către Ucraina . Luptătorii unității au fost însărcinați să înconjoare Mariupolul, apoi să curețe orașul de rezistența opusă de forțele ucrainene.

 

Naziștii nu vor fi luați prizonieri!

Ordinul pare a fi nu luăm prizonieri dintre naziști, naționaliștii ucraineni care luptă împotriva separatiștilor urmând să fie împușcați pe loc. Cecemii fideli lui Putin au o datorie de achitat naționaliștilor ucraineni. Militanții organizației ucrainene UNA-UNSO, interzisă în Rusia, au participat la un moment dat la ostilități pe teritoriul Ceceniei, susținând formațiuni armate ilegale ale islamiștilor și luptând împotriva armatei ruse și a oamenilor lui Kadyrov.

Șeful Republicii Cecene, Ramzan Kadyrov , s-a întâlnit apoi cu directorul Gărzii Ruse , Viktor Zolotov, și a hotărât ca unități ale gărzii naționale din Cecenia să fie trimise în Ucraina, anunță RusVesna .

„Comandantul batalionului mi-a cerut să vă spun că naziștii nu vor fi luați prizonieri! Nu are plângeri în legătură cu soldații Forțelor Armate ale Ucrainei”, scriu canalele Telegram, citând o sursă din batalion.

Un asistent al lui Ramzan Kadyrov a publicat fotografii pe o pagină de rețea de socializare în care soldați ai batalionului Gărzii de Sud se roagă într-o zonă împădurită necunoscută, scrie Pravda.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola