Evenimentul Istoric > Articole online > Moartea suspectă a unui actor care și-a pierdut răbdarea la coadă la carne. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric
Articole online

Moartea suspectă a unui actor care și-a pierdut răbdarea la coadă la carne. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

După eliberare este găsit mort, spânzurat într-o pădure.

Foto: Material de filaj din dosarul prezentat integral în revistă.

Tulburătoarea poveste o găsiți întegral în revista Evenimentul Istoric, la toate punctele de difuzare a presei.

În numărul 21 al Evenimentului Istoric găsiți:

-Cum a murit primul conducător comunist al României, Gheorghe Gheorghiu-Dej. A fost omorât de ruși? Contemporanii săi credeau asta, dar nu îndrăzneau să o spună cu voce tare. Cu documente din arhive, mergem pe firul acestui mister.

-Părintele Dumitru Stăniloae a fost poate cel mai mare gânditor al Ortodoxiei, dar și un personaj intens vânat în timpul dictaturii socialiste. Filele din dosarul său de Securitate ne dezvăluie o personalitate greu de egalat.

-Un martor ocular a povestit cum a văzut încoronarea Suveranilor României Mari, în 1922. Cuvintele sunt însoțite de imagini emoționante.

-Fosta amantă a unui puternic din Europa spune: ”N-am vrut să fiu o nouă Monica Lewinski!”

-Doi foști premieri ai României au fost întrebați ce sentință ar trebui să primească membrii Lotului CPEx, file noi din jurnalul generalului Iulian Vlad.

-Schimbă războiul prețul vieții de zi cu zi? Află cât costau un tuns sau o plimbare cu trăsura în Bucureștiul anului 1942.

-Dosarul de cadre era cel mai important document pentru cariera unui om. Aflați ce conțineau dosarele a două mari personalități: Dina Cocea și Radu Beligan.

-Celebrăm 30 de ani de la căderea Zidului Berlinului printr-un nou episod al ororilor trăite de ”frontieriști”, cei care căutau libertatea cu prețul vieții.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola