Evenimentul Istoric > Articole online > România comunistă > Minuta Înaltei Curți care îi face de râs pe procurorii militari ce au lucrat dosarul Revoluției
Articole online

Minuta Înaltei Curți care îi face de râs pe procurorii militari ce au lucrat dosarul Revoluției

Judecătorul de cameră preliminară de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Florentina Dragomir, a desființat, vineri, 9 octombrie 2020, rechizitoriul Secției Parchetelor Militare din dosarul Revoluției privindu-i pe Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și generalul Iosif Rus, constatând numeroase neregularități ale actului de inculpare.

Transmite încheierea motivată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secției Parchetelor Militare, pentru că, în conformitate cu dispozițiile art. 345 alin. 3 Cod procedura penală, în termen de 5 zile de la comunicare, procurorul să procedeze la remedierea neregularităților actului de sesizare și să comunice dacă menține dispoziția de trimitere în judecată a inculpaților ori solicită restituirea cauzei. Cu drept de contestație odată cu încheierea pronunțată conform art. 346 Cod procedura penală. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 9 octombrie 2020”.

 

Sursa: luju.ro

 

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola