Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Vi-l imaginați pe Putin taximetrist? Cu toată rușinea, a mărturisit!
Articole online

Vi-l imaginați pe Putin taximetrist? Cu toată rușinea, a mărturisit!

Vladimir Putin

Dezvăluiri fabuloase

Președintele rus a făcut dezvăluirile într-un documentar al postului Channel One, film intitulat „Rusia. Istorie recentă”.

„La urma urmei, ce este prăbușirea Uniunii Sovietice? Acesta este prăbușirea Rusiei istorice sub numele de Uniunea Sovietică”, a spus liderul rus.
Slujitor loial al Uniunii Sovietice, Putin a fost consternat când aceasta s-a prăbușit, considerând colapsul URSS drept „cel mai mare dezastru geopolitic al secolului al XX-lea”.

A lucrat ca „șofer privat” pentru noii îmbogățiți

Dar Putin a simțit și pe plan personal deriva de după dezintegrarea URSS. Sfârșitul Uniunii a adus cu sine o perioadă de instabilitate economică intensă care i-a aruncat pe mulți în sărăcie, pe măsură ce Rusia, devenită independentă, a trecut de la comunism la capitalism.

RIA-Novosti, reluând fragmente din documentar, relatează că Putin a dezvăluit că a lucrat ocazional ca șofer de taxi pentru a-și crește veniturile.„Uneori a trebuit să câștig bani în plus”, a spus Putin.

„Vreau să spun, să câștigi bani în plus cu mașina, ca șofer privat. E neplăcut să vorbesc despre asta, să fiu sincer, dar, din păcate, așa a fost”, a spus el.

Mulți spun despre Putin că vrea să restaureze URSS și de aceea se opune atât de ferm ambițiilor militare occidentale în țările ex-sovietice. Rusia a cerut săptămâna aceasta ca NATO să renunțe oficial la decizia din 2008 de a se extinde în Georgia și Ucraina, scrie Daily Sabah.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola