Evenimentul Istoric > Articole online > Marți 29 Decembrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Marți 29 Decembrie 2020 – Vremea în România

Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi moderate cantitativ în sudul Banatului și în cea mai mare parte a Olteniei, dar slabe și pe arii restrânse și în nord-vestul Munteniei și în Transilvania.

Seara și noaptea nebulolozitatea se va accentua în regiunile vestice și nord-vestice unde va ploua pe arii relativ extinse.

La munte, la altitudini de peste 1700 m, îndeosebi în grupele vestice ale Carpaților Meridionali vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări la munte, cu rafale de peste 70 – 90 km/h în zonele de creastă, dar pe arii restrânse și mai ales în prima parte a intervalului și în vestul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 9 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.

În București, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11 – 13 grade, iar cea minimă de 2 – 4 grade. Dimineața și noaptea este posibil să se formeze ceață.

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola