Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport
Articole online

Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport

Navy Seal

Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport

Marina Militară a ordonat o investigație independentă a cursului său de pregătire SEAL după ce moartea unui marinar a dezvăluit folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților, a relatat The New York Times.

Mullen tușea sânge de mai multe zile, a relatat The New York Times, după „Săptămâna infernală” a regimentului de antrenament epuizant, care a inclus peste 320 de kilometri de înot în frig și alergare pe nisip fierbinte, cu doar aproximativ cinci ore de somn în cinci zile.

Cauza oficială a decesului marinarului a fost stabilită ca fiind o pneumonie bacteriană, a relatat The New York Times, dar familia sa crede că neglijența medicală a jucat, de asemenea, un rol în decesul său, deoarece medicii au văzut în ce stare se afla Mullen în timpul controalelor medicale zilnice, dar nu au făcut nimic pentru a-l trata.

„L-au omorât”, a declarat mama sa, Regina Mullen, care este asistentă medicală. „Ei spun că este vorba de antrenament, dar este tortură. Și apoi nici măcar nu i-au acordat îngrijirile medicale adecvate. Îi tratează pe acești băieți mai rău decât au voie să trateze prizonierii de război”.

În aceeași după-amiază în care Mullen a murit, un alt bărbat care a supraviețuit Săptămânii Iadului a trebuit să fie intubat. Alți doi au fost spitalizați în aceeași seară

Atât de puțini recruți trec de cursul BUD/S încât marinarii se bazează adesea pe consumul de droguri ilicite pentru a trece de el. În mașina lui Mullen au fost găsite seringi și medicamente pentru îmbunătățirea performanțelor, ceea ce a determinat Marina să inițieze o anchetă preliminară care a arătat că aproximativ 40 de candidați au fost testați pozitiv sau au recunoscut că au folosit steroizi sau alte droguri în timp ce își croiau drum prin curs.

La o zi după ce The New York Times a publicat raportul inițial despre moartea lui Mullen și abuzurile pe care le-a dezvăluit, adjunctul șefului demisionar al operațiunilor navale, amiralul William K. Lescher, a emis un ordin către un contraamiral din afara SEAL-urilor care a început o anchetă secundară, independentă.

Scrisoarea lui Lescher a ordonat o revizuire a măsurilor de siguranță ale cursului, a calificărilor instructorilor și medicilor și a politicilor sale privind drogurile pentru studenți, a relatat The New York Times, și le-a dat anchetatorilor 30 de zile pentru a-și prezenta concluziile.

Marina americană nu a răspuns imediat solicitării Insider de a face comentarii.

Registration

Aici iti poti reseta parola