Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport
Articole online

Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport

Navy Seal

Marinarul Kyle Mullen, în vârstă de 24 de ani, a murit în acest an în urma absolvirii cursului Basic Underwater Demolition/SEALs, sau BUD/S, cunoscut pentru metodele extreme de antrenament, inclusiv exerciții subacvatice cu mâinile legate, căratul de bușteni grei și bărci gonflabile pe nisip, precum și abdomene și scufundări dureroase în valurile înghețate.

Marina va investiga cursul de selecție SEAL după ce moartea unui marinar a scos la iveală folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților: raport

Marina Militară a ordonat o investigație independentă a cursului său de pregătire SEAL după ce moartea unui marinar a dezvăluit folosirea pe scară largă a drogurilor, abuzul fizic și neglijența medicală în rândul recruților, a relatat The New York Times.

Mullen tușea sânge de mai multe zile, a relatat The New York Times, după „Săptămâna infernală” a regimentului de antrenament epuizant, care a inclus peste 320 de kilometri de înot în frig și alergare pe nisip fierbinte, cu doar aproximativ cinci ore de somn în cinci zile.

Cauza oficială a decesului marinarului a fost stabilită ca fiind o pneumonie bacteriană, a relatat The New York Times, dar familia sa crede că neglijența medicală a jucat, de asemenea, un rol în decesul său, deoarece medicii au văzut în ce stare se afla Mullen în timpul controalelor medicale zilnice, dar nu au făcut nimic pentru a-l trata.

„L-au omorât”, a declarat mama sa, Regina Mullen, care este asistentă medicală. „Ei spun că este vorba de antrenament, dar este tortură. Și apoi nici măcar nu i-au acordat îngrijirile medicale adecvate. Îi tratează pe acești băieți mai rău decât au voie să trateze prizonierii de război”.

În aceeași după-amiază în care Mullen a murit, un alt bărbat care a supraviețuit Săptămânii Iadului a trebuit să fie intubat. Alți doi au fost spitalizați în aceeași seară

Atât de puțini recruți trec de cursul BUD/S încât marinarii se bazează adesea pe consumul de droguri ilicite pentru a trece de el. În mașina lui Mullen au fost găsite seringi și medicamente pentru îmbunătățirea performanțelor, ceea ce a determinat Marina să inițieze o anchetă preliminară care a arătat că aproximativ 40 de candidați au fost testați pozitiv sau au recunoscut că au folosit steroizi sau alte droguri în timp ce își croiau drum prin curs.

La o zi după ce The New York Times a publicat raportul inițial despre moartea lui Mullen și abuzurile pe care le-a dezvăluit, adjunctul șefului demisionar al operațiunilor navale, amiralul William K. Lescher, a emis un ordin către un contraamiral din afara SEAL-urilor care a început o anchetă secundară, independentă.

Scrisoarea lui Lescher a ordonat o revizuire a măsurilor de siguranță ale cursului, a calificărilor instructorilor și medicilor și a politicilor sale privind drogurile pentru studenți, a relatat The New York Times, și le-a dat anchetatorilor 30 de zile pentru a-și prezenta concluziile.

Marina americană nu a răspuns imediat solicitării Insider de a face comentarii.

Registration

Aici iti poti reseta parola