Evenimentul Istoric > Articole online > Luni 7 Decembrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Luni 7 Decembrie 2020 – Vremea în România

Acestea vor fi moderate cantitativ în vestul și sudul țării, iar în Oltenia, sudul Banatului și zona Carpaților Meridionali și a Munților Banatului cantitățile de apă vor fi însemnate, la munte stratul de zăpadă nou depus va fi consistent și zăpada va fi viscolită.

Pe alocuri se va semnala polei. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, cu rafale de peste 70 – 90 km/h pe crestele montane înalte din masivele sudice, cu 65 – 75 km/h în sudul Banatului şi, local şi temporar, cu viteze mai mici, în restul teritoriului.

Temperaturile maxime, în scădere mai accentuată în regiunile nord-estice, unde vor fi predominant negative, se vor situa între -2 grade în Moldova şi 10 – 11 grade în Crişana şi Maramureş, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 5 grade, ușor mai ridicate pe litoral, spre 7 grade. Izolat, dimineața, va mai fi ceaţă.

În Bucuresti, vremea va continua să se răcească şi se va menţine închisă. Temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de 45 – 55 km/h.

Temperatura maximă va fi de 3 – 4 grade, iar cea minimă de 1 – 2 grade.

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola