Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Joi 24 Iunie 2021 – Vremea în România
Articole online

Joi 24 Iunie 2021 – Vremea în România

În restul teritoriului vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic ridicat mai ales după-amiaza, când se vor înregistra maxime termice cuprinse între 29 și 34 de grade, cu valori ușor mai scăzute pe litoral unde vor fi 26…28 de grade.

Cerul va fi variabil spre mai mult senin în prima parte a zilei, apoi instabilitatea atmosferică va fi în creștere, iar după-amiaza și în prima parte a nopții, local în regiunile estice, sud-estice, la deal și munte și pe arii mai restrânse în rest, vor fi înnorări accentuate, frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii.

Temperaturile minime se vor situa între 15 și 25 de grade, cu valori mai scăzute în depresiuni.

Dimineața și noaptea, pe arii restrânse îndeosebi în regiunile sud-estice se va semnala ceață.

În București

Vremea va fi călduroasă, cu disconfort termic în creștere.

Cerul va fi variabil, însă după-amiaza și seara vremea va fi călduroasă, posibil caniculară la amiază în centrul orașului și cu disconfort ridicat (indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități). Cerul va fi variabil, dar după-amiaza și seara probabilitatea pentru averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină se va menține ridicată.

Temperatura maximă va fi de 32…34 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Sursa: stirimeteo.com

Registration

Aici iti poti reseta parola