Evenimentul Istoric > Articole online > Joi 11 Martie 2021 – Vremea în România
Articole online

Joi 11 Martie 2021 – Vremea în România

Vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumătatea sudică a ţării, dar va fi mai rece decât normal în a doua decadă a lunii martie în majoritatea zonelor, dar cu precădere în regiunile sudice.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania şi în nordul Moldovei, iar în primele ore şi în Oltenia, vestul Munteniei și sudul Dobrogei.

Din orele serii, nebulozitatea va cuprinde treptat, dinspre nord-vest, cea mai mare parte a teritoriului şi se vor semnala precipitaţii locale, în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice şi mixte în cele vestice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special în a doua parte a intervalului, pe litoral, iar noaptea izolat şi trecător şi în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 şi 9 grade, iar cele minime între -10 și -2 grade, mai ridicate în vestul ţării, spre 2…4 grade în Dealurile de Vest.

Se va semnala ceaţă, izolat în orele dimineţii, iar noaptea cu caracter local în regiunile sudice.

În București, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, dar va fi mult mai rece decât normal în a doua decadă a lunii martie, în special pe timpul nopţii.

 Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei şi în a doua parte a nopţii când vor fi şi condiţii de ceaţă.

Vântul va avea unele intensificări în primele ore, apoi va diminua treptat, devenind în general slab noaptea.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă de vineri dimineaţă va fi de -8…-6 grade.

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola