Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Video epocal. Joe Biden e complet „rătăcit”. Moment halucinant după discurs
Articole online

Video epocal. Joe Biden e complet „rătăcit”. Moment halucinant după discurs

Biden are vedenii?

 

Imaginile de la evenimentul de joi îl arată pe Biden încheind discursul din Greensboro, Carolina de Nord, cu semnul „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, înainte de a se întoarce spre dreapta lui. Aparent președintele spune ceva unui interlocutor imaginar despre care crede că s-ar afla în spatele lui și mimează o strângere de mână.

Democratul continuă să privească în jurul scenei cu o privire nedumerită, înainte de a începe să rătăcească fără țintă spre public.

Apoi, întoparce în mod bizar spatele publicului, părând pierdut pe scenă în timp ce muzica a începout marcând încheierea discursului.

Președintele în vârstă de 79 de ani a susținut înainte de momentul incredibil al strângerii de mână că a lucrat ca „profesor cu drepturi depline” la Universitatea din Pennsylvania, deși nu a predat niciodată acolo. Seria de noi gafe le dă republicanilor apă la moară și îi face pe mulți americani să pună sub semnul întrebării abilitățile cognitive ale lui Biden.

Săptămâna trecută, Biden părea dezorientat în timpul unui eveniment organizat când fostul președinte Barack Obama a vizitat Casa Albă pentru prima dată de când și-a părăsit mandatul.

Republicanii spun că Biden e incapabil să conducă SUA

Comportamentul ciudat al lui Biden – cea mai recentă dintre mai multe erori de creier ale președintelui în ultimii ani – a declanșat instantaneu o furtună online, mulți, inclusiv senatorul Texas Cruz, în vârstă de 51 de ani, indicând cea mai recentă manifestare a politicianului drept o posibilă deteriorare cognitivă, scrie Daily Mail.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola