Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Update. Video. Joe Biden a adormit la conferința COP26 privind clima de la Glasgow?
Articole online

Update. Video. Joe Biden a adormit la conferința COP26 privind clima de la Glasgow?

Programul încărcat l-a dat peste cap pe bătrânul președinte al Statelor Unite ale Americii?

Potrivit site-urilor de știri din întreaga lume, președintele american a început să moțăie în timp ce un vorbitor subliniat nevoia de a lua măsuri pentru salvarea planetei. A deschis ochii și a părut să se însuflească abia când un consilier s-a apropiat de el pentru a vorbi cu el. Urmăriți înregistrarea video.

Biden și-a frecat apoi ochii în timp ce prim-ministrul Italiei a urcat pe scenă. Mai târziu, liderul american a urcat el însuși pe scenă pentru a-și lansa propriul avertisment. „Schimbările climatice fac deja ravagii în lume. Nu este ipotetic”.

Președintele a numit schimbările climatice „amenințarea existențială la adresa existenței umane așa cum o știm”.
„Putem menține obiectivul de a limita încălzirea globală la doar 1,5 ° C dacă ne unim,” , a continuat Biden.

Deși alocuțiunile au fost limitate la 3 minute, Biden a vorbit 11, fătă să uite să-și ceară scuze pentru că Donald Trump a scos SUA din Acordul de la Paris.

Presa acuză: Biden una spune și alta face

Acesta nu erste, însă, singurul scandal care a izbucnit în timpuil vizitei lui Biden la Glasgow. Președintele american a fost acuzat că una spune și alta face, după ce jurnaliștii au numărat nu mai puțin de 20 de vehicule în coloana cu care se deplasa. Alții au sugerat în bătaie de joc că Biden a fost mult mai modest față de vizita la Roma, unde a folosit 85 de vehicule, inclusiv dube pentru oficiali, servicii secrete și jurnaliști, precum și ambulanțe și sisteme de comunicații.
Biden va lansa astăzi un plan detaliat pentru jumătate de emisii de carbon până la sfârșitul deceniului, comparativ cu nivelurile din 2005, scrie Daily Mail.
Și intenționează să lanseze o finanțare de 3 miliarde de dolari pe an pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să se adapteze la noua economie.

Registration

Aici iti poti reseta parola