Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Israelienii confirmă oficial pregătirile pentru o acțiune militară devastatoare
Articole online

Israelienii confirmă oficial pregătirile pentru o acțiune militară devastatoare

Dacă oficialii Statelor Unite ale Americii se feresc să facă declarații clare cu privire la miza întâlnirii dintre șefii ministerelor apărării din SUA și Israel, guvernul de la Tel Aviv confirmă.

„Ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, se află joi la Washington pentru a discuta despre posibile exerciții militare comune de pregătire pentru un eșec al diplomației de a pune capăt programul nuclear al Iranului, relatează Reuters. Șeful Mossad-ului, Dan Barnea, a vizitat mai devreme (capitala SUA) pentru a-i informa pe oficialii americani cu privire la informațiile israeliene despre progresele nucleare ale Iranului și campania internațională de teroare a acestei țări. Gantz, într-o postare pe Twitter, a anunțat: „Vom discuta posibile moduri de acțiune pentru a asigura eliminarea încercării (Iranului) de a intra în sfera nucleară și de a-și extinde activitatea în regiune”. Ministrul israelian nu a dat alte detalii” scrie site-ul DebkaFile, o publicașie cu legături foarte solide în rândul serviciilor de informații israeliene.

Registration

Aici iti poti reseta parola