Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Americanii cred că Biden va duce lumea într-un război nuclear
Articole online

Americanii cred că Biden va duce lumea într-un război nuclear

Biden, cădere liberă în sondaje

Un sondaj NBC publicat duminică a arătat că 55% dintre respondenți dezaprobă prestația lui Biden, ceea ce înseamnă o scădere cu 3 procente din ianuarie încoace.

„Ceea ce spune acest sondaj este că președintele Biden și democrații se îndreaptă către alegeri catastrofale”, a declarat pentru NBC News republican Bill McInturff de la Public Opinions Strategy, care a realizat acest sondaj împreună cu democratul Jeff Horwitt de la Hart Research Associates.

Sondajul a mai constatat că 7 din 10 americani au o încredere scăzută în capacitatea lui Biden de a gestiona conflictul în curs dintre Rusia și Ucraina.

8 din 10 respondenți sunt, pe de altă parte, îngrijorați că gestionarea greșită a crizei va duce la un RĂZBOI NUCLEAR.

Biden urmărește răsturnarea lui Putin de la putere?

În timpul unui discurs ținut în weekend, Biden a spus că Vladimir Putin nu poate rămâne la putere în Rusia .

Oficialii administrației au încercat să retragă acest comentariu, Biden însuși fiind ulterior forțat să susțină că nu a vrut să spună că susține schimbarea regimului în Rusia.

Kremlinul a răspuns comentariilor lui Biden prin purtătorul de cuvânt, Dmitri Peskov. „Vom continua să monitorizăm îndeaproape declarațiile președintelui Statelor Unite”, adăugând „Le înregistrăm cu atenție și vom continua să facem acest lucru”.

În ultimele două săptămâni, Biden l-a numit pe Putin „criminal de război” și „măcelar”.

De asemenea, Biden a refuzat să excludă o primă lovitură nucleară asupra Rusiei și chiar a sugerat într-un mesaj transmis trupelor americane că probabil vor fi trimise în Ucraina, scrie Stebe Watson pe Summit News.

Registration

Aici iti poti reseta parola