Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Imagini uimitoare foto ale împăraților romani create de un artist canadian
Articole online

Imagini uimitoare foto ale împăraților romani create de un artist canadian

Un artist din Canada folosește cea mai înaltă tehnologie pentru a aduce la viață împărații romani. Vrei să te întâlnești față în față cu faimosul Caligula?

Ce-ar fi să aruncăm o privire asupra lui Marcus Aurelius așa cum arăta acum mii de ani?

Caligula

Daniel Voshart are sediul în Toronto, departe de gloria Romei atât în ​​timp cât și în spațiu. Cu toate acestea, l-a lovit ideea artistică să făcă portretele împăraților romani și să le pună pe Artbreeder.

El a descris acest lucru într-o postare pe blogul Medium ca pe un „instrument neural-net”. Rețelele neuronale imită în esență creierul uman pentru a îndeplini sarcini. Opera completă a lui Voshart poate fi vizualizată pe site-ul său web.

Hadrian

„Principala tehnologie din spatele Artbreeder este rețeaua generativă (GAN)”, a explicat Voshart. Dar cei care își imaginează un scenariu dintr-un blockbuster SF pot fi dezamăgiți.

„Unii o numesc inteligență artificială, dar este descrisă cu mai multă precizie ca Machine Learning”.

Nero

 Odată ce computerul și-a făcut magia, Voshart a adăugat ultimele atuuri în Photoshop.

El a produs 54 de imagini fotorealiste ale împăraților care au guvernat Roma între 27 î.Hr. și 285 d.Hr. Această perioadă epică include: Nero, Hadrian, Augustus etc.

 

Sursa: thevintangenews.com

Registration

Aici iti poti reseta parola