Evenimentul Istoric > Articole online > ”Gil Năsosul”, omul care și-a bătut joc de Securitate. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric
Articole online

”Gil Năsosul”, omul care și-a bătut joc de Securitate. Dezvăluiri marca Evenimentul Istoric

Este vorba de povestea lui Constantin Dobrescu, poreclit ”Năsosul”. Având numele de cod ”Gil”, Dobrescu a fost urmărit de Securitate încă de la instaurarea comunismului. La un moment dat, în 1954, când un echipaj a venit să îl aresteze, ”Gil Năsosul” dispăruse.

De fapt, el le întinsese o cursă ofițerilor care îl urmăreau.

Povestea integrală o găsiți în revistă pe care o puteți achiziționa de la punctele de difuzare a presei sau online pe www.agoramag.ro , în secțiunea Reviste!

Nu ratați nici concursurile Evenimentul Istoric prin care puteți câștiga abonamente. Detalii aici: https://bit.ly/31dOOqH

Dacă vrei să colecționezi revista, te invităm să te abonezi! Poți opta pentru un abonament în varianta print, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric sau poți să te bucuri de versiunea online a revistei, direct pe tableta, computerul sau telefonul tău, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-evenimentul-istoric?product_id=441.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola