Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Duminică 27 iunie 2021 – Vremea în România
Articole online

Duminică 27 iunie 2021 – Vremea în România

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi pe parcursul serii când în zonele montane şi submontane, precum și în nordul, centrul și local în sud-estul țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și izolat grindină.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în sud-vestul şi local în estul teritoriului, de scurtă durată și în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24…25 de grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei și 34…35 de grade în sud-vestul Olteniei, iarminimele vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni (unde spre dimineaţă izolat se va forma ceaţă) şi 22 de grade pe litoral.

În București

Vremea va fi călduroasă, iar după-amiaza și seara vor fi perioade cu instabilitate atmosferică care se va manifesta prin accentuarea temporară a înnorărilor, averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și posibil grindină.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 18…19 grade.

Sursa: stirimeteo.com

Registration

Aici iti poti reseta parola