Evenimentul Istoric > Articole online > Dorințele de Crăciun a două fetițe, trimise cu balonul la cer, au fost îndeplinite de Paști
Articole online

Dorințele de Crăciun a două fetițe, trimise cu balonul la cer, au fost îndeplinite de Paști

În decembrie trecut, două fetițe americane, surori gemene în vârstă de 4 ani, au eliberat spre cerul Kansasului scrisorile lor către Moș Crăciun legate de două baloane.

După ce a călătorit peste 1.000 de kilometri, unul dintre baloane a ajuns în mâna unui locuitor din Louisiana. Impresionat, acesta a decis să îndeplinească dorințele.

Luna și Gianella, gemene de 4 ani, trebuiau să păstreze o amintire specială a Crăciunului 2020. Mama lor, Leticia Flores-Gonzalez, dorea să le ofere „ceva cu totul special” pentru a le mai înveseli puțin viața, după luni de restricții din cauza pandemiei.

În decembrie, ea le-a propus fetițelor să își agațe fiecare lista ei de cereri pentru Moș Crăciun de câte un balon și să le elibereze în fața casei lor din Liberal, Kansas, informează CNN.

Baloanele urmau să ajungă cu siguranță la Moșul, le-a asigurat mama pe copile.

Dintre cele două scrisori, cea a micuței Luna a ajuns în cele din urmă în mâinile unui alt bărbos cu inimă mare, un locuitor din Louisiana, care trăiește la peste 1.000 de kilometri de casa fetițelor.

Omul a luat decizia de a împlini dorințele din scrisoare.

„Nu m-am așteptat câtuși de puțin ca cineva să găsească balonul. Mi-am zis că o să se dezumfle și o să ajungă în vreun copac”, a povestit mama fetițelor la televiziunea americană.

Într-adevăr, cu câteva zile înainte de Crăciun, după o lungă călătorie, ața unuia dintre baloane s-a încurcat în crengile unui copac, în localitatea Grand Cane, Louisiana.

Intrigat de obiectul roșu, pe care inițial l-a luat drept o cârpă, Alvin Bamburg, plecat să vâneze în zonă, a dat jos balonul din copac.

„Am avut surpriza să descopăr o bucată de hârtie galbenă împăturită și sigilată cu o stea roșie. Am văzut că era o scrisoare către Moș Crăciun, trimisă din Kansas de o oarecare Luna.”

La început, Bamburg nu a făcut nimic. Însă, după ce au trecut sărbătorile, a luat împreună cu soția sa decizia de a vorbi despre scrisoare pe rețelele sociale și de a o cunoaște pe expeditoare.

Postarea lui pe Facebook a trezit un interes uriaș. Cu mii de distribuiri, Bamburg a reușit să intre în legătură cu Leticia Flores-Gonzalez și cu fetele acesteia în mai puțin de 24 de ore.

„Când am aflat că cineva a găsit balonul, am fost șocate. Nu ne venea să credem”, a declarat mama.

Povestea a creat multă emoție pe rețelele sociale, astfel că mai mulți utilizatori, împreună cu soții Bamburg, decid să le trimită fetițelor cadourile cerute.

Urmează apoi mai multe luni de mesaje călduroase între cele două familii. Apoi au decis să întărească relația întâlnindu-se în carne și oase.

La jumătatea lui aprilie, Alvin Bamburg și soția sa au pornit la drum și bineînțeles nu s-au dus cu mâinile goale. Au pus în bagajele lor inclusiv un cățeluș. Una dintre dorințele pe care Moș Crăciun fusese rugat să le îndeplinească.

„Nu am fost emoționate atât de cantitatea și valoarea cadourilor primite. Este vorba de dragostea pe care au primit-o din partea lui Alvin și a soției sale. Zâmbetele fetelor și prietenia care s-a născut între familiile noastre înseamnă mult pentru noi”, a spus Leticia Flores-Gonzalez.

În ceea ce-l privește pe Alvin Bamburg, acesta speră ca povestea să îi încurajeze și pe alții să ia o pauză de la viața lor trepidantă pentru a înveseli viața altora.

Registration

Aici iti poti reseta parola