Evenimentul Istoric > Exclusiv online > Istoria universală > Doi soți, 32 de amanți și propriul fiu – palmaresul criminalei Văduva Neagră, născută la București
Exclusiv online

Doi soți, 32 de amanți și propriul fiu – palmaresul criminalei Văduva Neagră, născută la București

În subsolul conacului ei autoritățile au descoperit 35 de sicrie de zinc care conțineau cadavrul fiului ei Lorenzo și ale celor 34 de soți și amanți care-i trecuseră prin pat.

Doamna Milorad insistă ca poliția să-i facă o vizită la conacul din Berkerekul.

Vera recunoaște relația cu Milorad și dă o declarație în care scrie că s-a despărțit de el din pricina faptului că era căsătorit și este posibil ca acesta să se fi sinucis.

Cum nevasta bancherului auzise de dispariția soților Verei și a fiului Lorenzo, spune asta și autorităților sârbe, care descind din nou la conacul Verei.

Jandarmii au percheziționat casa și cripta familiei. În subsolul conacului au dat, surpriză, peste 35 de sicrie de zinc așezate în cerc.

Vera Renczi începe să povestească.

Pe primul soț l-a ucis cu o doză de arsenic pe care i-a turnat-o în cupa de vin pe care obișnuia să o bea în fiecare seară.

Pe Joseph Renczi l-a omorât la fel doar că îi administra acestuia doze mici de arsenic în cină si în cupele de vin pe care ea singură i le ducea la pat. Dar lui Joseph i-a făcut onoarea să-l bage în sicriu de viu, înainte să-și dea ultima suflare.

Explicația Verei a fost simplă. Întotdeauna voia să fie ultima femeie din viața bărbaților pe care i-a omorât.

Condamnată inițial la moarte, a scăpat cu viață pentru că legea din Iugoslavia nu permitea atunci execuția femeilor. A fost transferată pe viață într-o închisoare de maximă securitate.

A murit înainte celui De-al Doilea Război Mondial în urma unei hemoragii cerebrale.

 

 

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola