Evenimentul Istoric > Articole online > Divorțul secolului XXI
Articole online

Divorțul secolului XXI

„După multă gândire şi multă muncă în relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei”, au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates.

„Nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Cerem spaţiu şi intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă”, mai spun cei doi.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat astfel divorţul după 27 de ani de căsătorie.

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

„În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productive”, se spune în declaraţie.

„Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre”, se mai jutifică soții Gates, potrivit Agerpres. 

Bill Gates este în prezent unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Figurează pe locul al 4-lea în Topul Forbes al miliardarilor pe anul 2021, cu o avere estimată la 124 de miliarde de dolari. În Topul Forbes Real Time, el apare cu o avere de 130 de miliarde de dolari, actualizată în funcție de evoluția cotațiilor bursiere.

Conform calculelor Bloomberg, averea lui Bill Gates se ridică la 145 de miliarde de dolari.

Bill Gates a fondat gigantul tech Microsoft, alături de Paul Allen, în anul 1975.

Registration

Aici iti poti reseta parola