Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > De cât timp au nevoie rușii pentru a distruge armata ucraineană? Există o mare necunoscută
Articole online

De cât timp au nevoie rușii pentru a distruge armata ucraineană? Există o mare necunoscută

Ucraina nu va rezista singură nici 600 de minute

Potrivit analiștilor militari de la Moscova, armata rusă poate învinge Forțele Armate ale Ucrainei într-un timp extrem de scurt- între 50 și 600 de minute, dată fiind forța uriașă a flotei Mării Negre și a trupelor de uscat. Există, însă, și o mare necunoscută, pentru că Ucraina ar putea sprijinul NATO.
Potrivit unei surse de rang înalt din Statul Major, citat de „Early than all”, în peninsula Crimeea și în apropiere de Novorossiysk există toate mijloacele navale, de aviație, artilerie și rachete pentru a asigura victoria rușilor. Esențiale pentru această victorie vor fi forțele aeropurtate, unitățile speciale și marina rusă, care e dotată cu rachete devastatoare.

SUA nu va intra în conflict, dar nimeni nu știe ce vor face Polonia și Turcia

Cât privește probabilitatea unei intervenții în conflict a Statelor Unite și a țărilor NATO în cazul unui atac al Ucrainei, experții ruși cred că aceasta este „minimă”. Ei dau drept exemplu situația din Georgia în 2008. Când armata rusă a declanșat ofensiva, în Georgia existau specialiști militari și tehnici, instructori NATO, dar acest lucru nu a afectat rezultatul final.
Expertul citat de „Earlier than All” și-a amintit cuvintele conducerii Ministerului Apărării în timpul ofensiviei din Georgia, „nu aveți nici cea mai vagă idee ce înseamnă un război cu Rusia”
Deși Ucraina speră în ajutorul NATO, sprijin real va primi numaidin Turcia și Polonia. Există riscul, spun rușii, ca Varșovia , să atragă restul Europei în această confruntare și astfel UE să intre într-un „conflict serios”. Cu toate acestea, Rusia nu este străină de provocările vecinilor săi.

De ce se tem rușii?

Autorii proiectului „Armageddonych” au amintit că transferul armatei britanice pe teritoriul Ucrainei a început deja. În opinia lor, acest lucru indică clar că Kievul pregătește o operațiune de preluare a Donbasului cu forța.
Situația prezintă riscuri pentru Federația Rusă din cauza contextului. Motivele de îngrijorare la Moscova sunt determinate de activarea NATO, în primul rând a americanilor, în Marea Neagră, pregătirea unei ofensive militare turcești în nordul Siriei și crearea unei alianțe a statelor turcești, notează Pravda.

 

 

 

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola