Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria secretă > Cumplitul adevăr pe care-l ascundea Ramon Novarro avea să-i aducă moartea. Cum și de ce a fost ucis
Articole online

Cumplitul adevăr pe care-l ascundea Ramon Novarro avea să-i aducă moartea. Cum și de ce a fost ucis

După moartea lui Rudolph Valentino i-a moștenit titlul de sex-simbol. Familia s-a mutat la Los Angeles pentru a scăpa de Revoluția mexicană din 1913.

Allan Ellenberger, biograful lui Novarro, scrie:

„Samaniegos a fost o familie influentă și respectată în Mexic. Mulți Samaniegos au avut poziții proeminente în treburile statului și au fost respectați de președinte.

Bunicul lui Ramon, Mariano Samaniego, era un medic cunoscut în Juarez. Cunoscut ca un om caritabil și plin de viață, a fost cândva guvernator interimar pentru statul Chihuahua și primul consilier al orașului El Paso, Texas…

Tatăl lui Ramon, dr. Mariano N. Samaniego, s-a născut în Juarez și a urmat liceul în Las Cruces, New Mexico. După ce și-a luat diploma în stomatologie la Universitatea din Pennsylvania, s-a mutat la Durango, Mexic, și a început o carieră înfloritoare.

În 1891 s-a căsătorit cu Leonor Pérez-Gavilán, frumoasa fiică a unui prosper moșier. Pérez-Gavilán erau un amestec de sânge spaniol și aztec și, potrivit legendei locale, erau descendenți din Guerrero, un prinț al lui Montezuma.

Moșia familiei a fost numită „Grădina Edenului“. Acolo s-au născut treisprezece copii”.

A doua minciună, de fapt cea mai mare, era că dădea vina, pentru că nu se îndrăgostise niciodată de vreo femeie, pe munca sa și datoria față familie.

Pagini: 1 2 3

Registration

Aici iti poti reseta parola