Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Cum a ajuns Kamala Harris un dezastru mai mare decât Joe Biden? Povestea unui faliment de proporții
Articole online

Cum a ajuns Kamala Harris un dezastru mai mare decât Joe Biden? Povestea unui faliment de proporții

Pe cât de incompetentă, pe atât de agresivă

 

După valul de demisii din echipa vicepreședintelui, jurnaliștii americani au început să investigheze ce se întâmplă în aripa Casei Albe în care domnește prima femeie vicepreședinte. Ce au aflat de la un fost angajat i-a lăsat mască. Democrații nu au dus la Casa Albă numai un bătrânel ramolit, ci și o vicepreședintă de coșmar.

Cu toate păcatele lui, măcar Joe Biden face ce i se spune. În timp ce președintele Biden este înconjurat de veterani din Washington DC care îi umplu prompterul cu discursuri prezidențiale, vicepreședintele Kamala Harris este furie disfuncțională, potrivit foștilor angajați, care susțin că stilul ei de a-și conduce echipa nu numai că e incompetent, dar „distruge suflete” .

Într-un nou articol din Washington Post, la numai câteva zile după plecarea purtătorului ei de cuvânt, foștii angajați explică clar că Harris este un șef de coșmar care nu citește briefing-urile pe care i le fac oamenii ei și se poartă în ultimul hal cu angajații care se luptă să o ajute.
Mulți își fac griji că incapacitatea ei de a-și păstra personalul va fi o mare problemă pentru ambițiile ei viitoare. –

The Washington Post a intervievat 18 persoane legate de Harris într-un moment al carierei lor, inclusiv actuali și foști angajați sau oficiali ai aripii de vest.

„Este clar că nu lucrezi cu cineva care este dispus să se pregătească sau să muncească”, a spus un fost angajat, cu condiția să nu i se pomenească nunmele. „Cu Kamala trebuie să suporti o cantitate constantă de critici care distrug sufletul și, de asemenea, să reziști și lipsei ei de încredere. Așa că în mod constant susții un bătăuș și nu este clar de ce.”

Acum, Harris caută un nou director de comunicare și un nou secretar de presă, dar s-ar putea să nu aibă la cine să apeleze, scrie The Washington Post.

„Care sunt următorii oameni talentați pe care îi vei aduce și pe care îi vei distruge și apoi îi vei pretinde că se retrag din motive pozitive”, le-a spus ziariștilor fostul strateg democrat Gil Duran, care a părăsit echipa lui Harris după o muncă de numai cinci luni în 2015.

Casa Albă încearcă să dreagă busuiocul

Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a încercat să explice valul de plecări din echipa Haeeis ca ceva normal. „Din experiența mea, și dacă te uiți la precedente, este firesc ca angajații care și-au pus inima și sufletul într-o slujbă să fie gata pentru o nouă provocare după câțiva ani.”(…)„Și asta se aplică multora dintre acești oamenii. Este, de asemenea, o oportunitate la Casa Albă, așa cum este în orice alt loc, de a aduce noi fețe, noi voci și noi perspective”.

Dar The Washington Post nu e singura publicație progresistă care spune că a munci pentru Harris e un coșmar.

În iulie, angajații le mărturiseau jurnaliștilor de la Politico că biroul lui Harris era un mediu toxic, „abuziv”, în care „oamenii sunt aruncați sub autobuz”. „Nu este un mediu sănătos. Nu este un loc în care oamenii se simt sprijiniți, ci un loc în care oamenii se simt tratați ca un rahat.”
Problema cea mare este că pe Kamala Harris nimic nu pare să o oprească. În ciuda cifrelor de coșmar din sondajele de opinie, ea se crede îndreptățită să devină urmașa lui Joe Biden la Casa Albă.

Registration

Aici iti poti reseta parola