Evenimentul Istoric > Articole online > Concurs Evenimentul Istoric! Cumpără noul număr și intră în cursa pentru marele premiu de 1000 euro!
Articole online

Concurs Evenimentul Istoric! Cumpără noul număr și intră în cursa pentru marele premiu de 1000 euro!

Revista Evenimentul Istoric pregătește pentru cititorii săi un cadou inedit de sărbători: 1000 euro, pachete cu cărți și abonamente pe 3 luni la publicație. S-a dat startul campaniei Câștigă bani pentru un Crăciun Istoric.

Începând cu numărul 55 al revistei Evenimentul Istoric, disponibil de astăzi la chioșcuri și online pe agoramag.ro, ai șansa să câștigi unul din premiile menționate mai sus. Nu trebuie decât să cauți în paginile revistei „codul secret” și să-l trimiți la numărul de telefon 0729.729.278, astfel ești înscris automat în concurs.

Concursul se va desfășura în perioada 30 Septembrie 2022 și va dura până la data de 11 Decembrie 2022, pe întreg teritoriul României.

Prin achiziționarea oricărui număr al revistei ce va apărea pe piață în perioada menționată anterior și prin trimiterea codului secret prin SMS sau Whatsapp la numărul 0729.729.278 cu textul „Particip + codul secret”, te califici pentru marea extragere din data de 12 decembrie 2022.

Premiile campaniei sunt:

  • Marele premiu: 1000 euro
  • 3 Premii a câte 3 pachete de cărți (pachetul conține următoarele titluri Vânătoarea de spioni – col (r) Ioan Burdulea, Cei mai mari vizionari care au schimbat lumea – George Ilian, 23 August 1944, legende și adevăr. Controverse și evaluări – coordonator: conf.univ.dr. Gavriil Preda)
  • 5 Abonamente pe 3 luni la revista Evenimentul Istoric

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultate pe www.evenimentulistoric.ro/regulamentcampaniecraciunistoric

 

Registration

Aici iti poti reseta parola