Evenimentul Istoric > Articole online > Cea mai ciudată frumusețe a lumii. La mulți ani!
Articole online

Cea mai ciudată frumusețe a lumii. La mulți ani!

S-a născut la 4 iunie 1975, în Los Angeles, California, SUA. La vârsta de 11 ani, a început să studieze la Institutul de Teatru Lee Strasberg, unde a interpretat în câteva producţii.

Termenul de MILF este din aşa-zisul limbaj „de cartier” şi face referire la o femeie trecută de prima tinereţe, cu copii mari, dar considerată încă sexy, ori, la 45 de ani, cam asta este.

Actriţa Angelina Jolie a urmat studii în domeniul cinematografiei la Universitatea din New York, iar mai târziu s-a alăturat prestigioasei trupe de teatru de la „Met Theatre Group” din Los Angeles. La vârsta de 16 ani, a urmat o carieră în modeling şi a apărut în unele videoclipuri muzicale.

Debutul ei pe micile ecrane a avut loc în copilărie, alături de tatăl ei, Jon Voight, în filmul „Lookin’to Get Out” (1982), dar cariera ei de actriţă a început abia zece ani mai târziu, în producţia „Cyborg 2” (1993). În 1995, a jucat în filmul „Hackers” (1995), urmat, în anul următor, de peliculele „Foxfire” şi „Love Is All There Is”.

Globul de Aur

De asemenea, a jucat în filmul „George Wallace” (1997), iar în 1998, în „Gia”, ambele roluri aducându-i câte un premiu Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-o mini-serie sau într-un film de televiziune. În 2000, a fost recompensată cu Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în drama „Girl, Interrupted” (1999), şi cu un premiu Globul de Aur pentru acelaşi rol, potrivit imdb.com.

A jucat rolul unei eroine de jocuri video – Lara Croft – în filmul „Lara Croft: Tomb Raider” (2001). A mai interpretat roluri în pelicule precum ”Original Sin” (2001) şi ”Life or Something Like It” (2002), ”Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life” (2003).

În 2004, a jucat în „Taking Lives”, „The Fever”, „Shark Tale”, „Alexander” şi „Sky Captain and World of Tomorrow”. Cei mai mulţi bani i-a câştigat cu celebrul film „Mr. & Mrs. Smith” (2005), potrivit CineMagia – www.cinemagia.ro.

Suferința și Brad

A suferit o dublă mastectomie, în 2013, pentru a preveni un risc foarte ridicat de a dezvolta cancer la sân şi la ovare. În 2015, actriţa a anunţat că s-a mai supus unei operaţii preventive de extirpare a ovarelor şi a trompelor Fallope.

Pagini: 1 2

Registration

Aici iti poti reseta parola