Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Biden, supravegheat în timpul covorbirii cu Putin. Poză-șoc în articol!
Articole online

Biden, supravegheat în timpul covorbirii cu Putin. Poză-șoc în articol!

Biroul de presă al Casei Albe a „scăpat” poza

Declarațiile făcute de Casa Albă și Kremlin cu privire la rezultatele sale sunt „disecate” de politologii, politicienii și mass-media din toată lumea. Dincolo de concluziile mai mult sau mai puțin avizate ale acestora, bomba de presă ne-a oferit-o fotografia publicată de biroul de presă al liderului american.
Dacă Putin a fost singur în timpul negocierilor, Biden a avut nevoie de patru asistenți.


Politologul Vladimir Bruter , expert al Institutului Internațional de Cercetări Umanitare și Politice, a declarat, într-un interviu acordat Pravda, că nu este nimic ciudat că Biden și-a luat consilierii și asistenții cu el.
„Mi se pare că nu a existat un acord ca conversația să fie strict unu-la-unu”, a declarat și Yuri Ushakov, asistentul Președintelui pentru Politică Externă.

Spaima consilierilor lui Biden

Mulți spun, însă, că Putin era mult mai bine pregătit pentru această întâlnire și că era sigur că are toate informațiile necesare. Biden s-a gândit probabil că va avea nevoie de consultanți”, a spus expertul politic citat de pravda.ru.

Pe forumurile americane, mulți susțin, însă, că Biden se află sub o supraveghere continuă, consilierii lui fiind pur și simplu înspăimântați de gafele făcute de președinte în ceea ce privește relațiile internaționale.

Registration

Aici iti poti reseta parola