Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Biden din ce în ce mai confuz. Americanii se plâng că a devenit „O rușine globală”
Articole online

Biden din ce în ce mai confuz. Americanii se plâng că a devenit „O rușine globală”

Din cel mai puternic om al planetei, Joe Biden a devenit bătaia de joc a internetului. Ultimele ironii necruțătoare vizează ultima perlă a bătrânelului pe care democrații l-au făcut șeful celei mai mari democrații a lumii.

Biden a uitat pe ce lume se află

„Există o mulțime de motive pentru a fi plini de speranță în 2020”, a declarat Biden într-o alocuțiune difuzată marți.
Joe Biden a confundat anul 2022 cu 2020 în timpul unui briefing al echipei de răspuns la COVID-19 transmis de la Casa Albă, în care i-a îndemnat americanii să se vaccineze și a promis cetățenilor săi că s-au făcut progrese în combaterea virusului.
Deși optimist, șeful statului a avertizat că SUA vor vedea „o creștere continuă a cazurilor”, subliniind cât de transmisibilă este varianta Omicron. „Sincer, ar trebui să vă vaccinați”, a spus președintele în timp ce i-a avertizat pe americani antivacciniști că fac o mare greșeală.
„Sunt încă 35 de milioane de oameni nevaccinati! Nu există nicio scuză! Nicio scuză pentru ca cineva să fie nevaccinat!
adăugaând că pandemia „continuă să fie o pandemie a celor nevaccinați”,.

Apoi, Biden s-a uitat direct în cameră și le-a spus sincer americanilor „există multe motive pentru a fi plini de speranță în 2020”.

 

„Biden este pierdut, nu știe nici în ce an se află”

Aparentul derapaj freudian a declanșat o avalanșă de postări pe internet. „Nici măcar nu este conștient de anul în care ne aflăm, susținătorii săi nu pot vedea încă motivul pentru demitere?”, a scriu unul dintre internauți. Alții au fost mult mai duri. Un alt internaut a scris sec „O rușine globală”. Mulți s-au grăbit să-l asprobe. „Biden este pierdut, nu știe nici în ce an se află”.
„este din ce în ce mai rău, incredibil de rău… Și este președintele țării noastre, notează ziarul britanic Daily Express.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola