Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Austria angajează vânători de nevaccinați. Și îi plătește regește
Articole online

Austria angajează vânători de nevaccinați. Și îi plătește regește

Inspectori sau vânători de nevaccinați?

Sarcina acestor inspectori este de a aplica amenzile imense pe care nevaccinații trebuie să le plătească.
În acest sens e necesară o armată de oameni care să asigure funcționarea fără probleme a sistemului de amendare.

E și cazul orașul Linz, care găzduiește 200.000 de locuitori. Tată de vaccinare e relativ scăzută, de 63%, așa că „Linz vrea acum să angajeze oameni care ar trebui să-i vâneze cei care refuză vaccinurile”, scrie publicația de știri elvețiană Blick.

Rolul inspectorilor va fi să verifice „dacă cei care nu se vaccinează plătesc cu adevărat pentru asta”.

 

Vânătorii sunt plătiți regește

 

Vânătorii celor care refuză vaccinarea vor primi un salariu de 2774 de euro. Aceste drepturi bănești vor fi plătite de 14 ori pe ceea ce face ca venitul anual să atingă 38.863 de euro.
„Slujba include, printre altele, întocmirea de ordine penale, precum și procesarea contestațiilor”. Se specifică, de asemenea, că noii inspectori trebuie să fie „rezistenți” și dispuși să facă multe ore suplimentare.

Locurile de muncă sunt disponibile numai pentru cetățenii austrieci. Evident, vor fi selectați numai cei vaccinați împotriva Covid-19 sau cei care s-au refăcut complet după boală.

Austriecii care nu se vaccinează până în februarie se confruntă cu amenzi de până la 7.200 de euro, cei care refuză să plătească ar putea ajunge chiar la închisoare, scrie Blick.

Registration

Aici iti poti reseta parola