Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Planul diabolic prin care Occidentul ar distruge definitiv Rusia
Articole online

Planul diabolic prin care Occidentul ar distruge definitiv Rusia

Volodimir Ohryzko, fostul ministru al Afacerilor Externe al Ucrainei știe cum s-ar putea rezolva definitiv pericolul rusesc. Numai că astfel de declarații iresponsabile nu au alt efect decât să toarne gaz pe foc. În fața unei astfel de amenințări, Kremlinul ar folosi armele nucleare, transformând lumea întreagă într-un cimitir.

Împărțirea Rusiei în 10-15 state

Potrivit lui Volodimir Ohryzko, Occidentul ar trebui să împartă Rusia în 10-15 „state democratice”. Ogryzko spune că pentru a obține această împărțire a Rusiei vor trebui cheltuite fonduri uriașe pentru asta.
Rezultatul ar oferi, însă, niște avantaje uriașe Occidentului. „Viitorul Rusiei sub această formă, după părerea mea, este același cu viitorul pe care l-a avut Uniunea Sovietică, care s-a scufundat în uitare și de care, cred, a beneficiat lumea. „

„Imaginați-vă că în locul actualei Federații Ruse se creează un grup de state independente – 10-15 state care nu sunt nucleare , care nu amenință pe nimeni, care, în ansamblu, devin progresiv parte a lumii civilizate. Cine va beneficia de asta? Da, toată lumea beneficiază, cu excepția unui pumn de tâlhari care astăzi au violat Rusia la propriu și la figurat. Așa că această mână de oameni va trebui să părăsească scena politică „, a declarat Volodymyr Ohryzko la Canalul 5 (deținut de fostul președinte al Ucrainei Petro Poroșenko ).

E nevoie de un pic de „ajutor”

În opinia lui Ohryzko, nu există nicio speranță că aceste 10-15 state vor apărea fără intervenție externă. Deoarece „ procesul de recreare a imperialismului în societatea rusă are loc , din păcate”. Prin urmare, potrivit fostului ministru de Externe al Ucrainei, pentru Occident „ar fi mai bine să mergem până la capăt, să facem totul pentru ca în locul Rusiei să apară state cu adevărat democratice”.

„ Acest lucru va trebui să cheltuiască câteva sute de miliarde de dolari , dar acest lucru va da apoi rezultatul interacțiunii cu aceste țări, cred, foarte repede venituri care vor depăși aceste cifre”, a spus Ogryzko.
Fostul ministru nu spus exact cum ar trebui să investească Occidentul acești bani pentru a împărți Rusia în „state democratice”.

Ohryzko, adversarul României în procesul de la Haga

Volodymyr Ohryzko a fost ministru al Afacerilor Externe în 2007-2009, adică atunci când Viktor Iuşcenko era preşedintele Ucrainei . În timp ce era responsabil de departamentul de politică externă, Ucraina a pierdut în instanța de la Haga disputa cu România privind deținerea a 80% din zona economică exclusivă și platoul continental de lângă Insula Șerpilor, scrie Pravda .

 

Registration

Aici iti poti reseta parola