Evenimentul Istoric > Articole online > „1917”, filmul care a câştigat Globurile de Aur 2020, o poveste despre Primul Război, vine în România
Articole online

„1917”, filmul care a câştigat Globurile de Aur 2020, o poveste despre Primul Război, vine în România

Lungmetrajul „1917“, în care joacă Colin Firth, Dean-Charles Chapman, George MacKay, Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden şi Daniel Mays, spune povestea a doi tineri soldaţi britanici din Primul Război Mondial care primesc misiunea de a transmite un mesaj de o importanţă vitală pentru compatrioţii lor aflaţi pe front.   

 Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieţi omeneşti, potrivit cinemagia.ro.  

Cu acțiunea plasată în timpul Primului Război Mondial, imaginea filmului poartă semnătura lui Roger Deakins, care reușește într-un singur cadru să recreeze infernul de pe câmpul de luptă.

Producția despre Primul Război Mondial, printr-o istorie simplă, spune o poveste despre violență fizică plasată într-un război pe care cinematograful aproape că l-a uitat.

Distribuit în România sub titlul ”1917: Speranță și moarte”, filmul va ajunge în cinematografe la 24 ianuarie.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

 

Registration

Aici iti poti reseta parola