Evenimentul Istoric > Articole online > Vineri 4 Decembrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Vineri 4 Decembrie 2020 – Vremea în România

În sudul și estul țării vor fi nori joși și, local, ceață, mai ales în prima parte a zilei și noaptea, ce se vor asocia pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniță.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat, spre sfârșitul intervalului, vor fi ploi slabe, iar în zona montană înaltă, precipitații mixte și, posibil, polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte, cu precădere pe crestele înalte ale Carpaților Meridionali, iar local și temporar, dar cu viteze mai reduse și în restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -1 – -2 grade.

În București, vremea se va încălzi. Cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în prima parte a zilei și noaptea, se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță sau ploaie slabă.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 4 – 5 grade

Sursa: stirimeteo.ro

Registration

Aici iti poti reseta parola