Evenimentul Istoric > Articole online > Veste extraordinară pentru toți iubitorii Almanahului Evenimentul Istoric: suplimentăm tirajul
Articole online

Veste extraordinară pentru toți iubitorii Almanahului Evenimentul Istoric: suplimentăm tirajul

Pe 7 octombrie, Revista Evenimentul Istoric a editat pentru pasionații de dezvăluiri istorice un proiect editorial nou, Almanah Evenimentul Istoric: 260 de pagini de povești captivante, fotografii de epocă, documente exclusive și mărturiile inedite ale unor personaje cheie din istoria recentă sau îndepărtată.

La o săptămână de la lansare, Almanahul Evenimentul Istoric se bucură de un succes colosal în rândul iubitorilor de print. Interesul uriaş al cititorilor față de noul produs și epuizarea rapidă a stocurilor ne-au bucurat, emoționat și determinat în aceeași măsură să retipărim un nou tiraj.

Așadar, începând cu a doua parte a săptămânii viitoare, stocurile de Almanah Evenimentul Istoric vor fi suplimentate. Îl veți putea găsi la punctele fizice de difuzare a presei cât și online pe www.agoramag.ro .

În paginile Almanahului Evenimentul Istoric puteți descoperi secretele perioadei comuniste, legendele templelor masonice, dar și dedesupturile războaielor mondiale.

Printre subiectele interesante pe care le puteți citi integral se numără Secretele batalionului 404 Cercetare sau  povestea Asasinării lui Anwar Sadat. Pe lângă poveștile captivante, în interiorul Almanahului Evenimentul Istoric sunt publicate fotografii numeroase cu personalități marcante din istorie, precum: Regele Carol I, Regele Miahi, EL Che, Nicolae Ceaușescu și mulți altii. Nici mărturiile inedite ale unor personaje cheie nu sunt trecute cu vederea. Poți afla informații concrete despre Corneliu Zelea Codreanu, unul dintre personajele emblematice ale României anilor ’20-’30.

Despre toate aceste subiecte și multe altele, puteți citi pe larg în Almanahul Evenimentul Istoric, acum la punctele de difuzarea a presei sau online pe www.agoramag.ro. Nu uita nici de oferta specială: alege să comanzi Almanahul Evenimentul Istoric, online, în perioada 7-30 octombrie și poți beneficia de o carte cadou. Tot ce trebuie să faci este să accesezi www.agoramag.ro, categoria Reviste și să urmezi pașii. Regulamentul complet al campaniei îl poți consulta aici

Dacă ești cititor fidel și ai deja cont pe www.agoramag.ro comandă Almanahul Evenimentul Istoric accesând: https://agoramag.ro/reviste/almanah-evenimentul-istoric-2020

Registration

Aici iti poti reseta parola