Evenimentul Istoric > Articole online > Istoria universală > Un nou Indiana Jones caută Sfântul Graal într-o criptă secretă sub un râu din vestul Londrei
Articole online

Un nou Indiana Jones caută Sfântul Graal într-o criptă secretă sub un râu din vestul Londrei

Este Sfântul Graal pe fundul unui râu din vestul Londrei? 2020 a fost un an îngrozitor, dar 2021 ar putea fi unul divin.

Un arheolog crede că a găsit în cele din urmă Graalul … în cartierul Hounslow!

Barrie-Jon Bower, arheolog amator, de 40 de ani, a petrecut ani de zile cercetând legendele templierilor.

Aceast ordin de războinici, stabilit la Ierusalim, a luptat cu cruciadele în Țara Sfântă.

Bower a început să facă noi legături între templieri și Sfântul Graal, o legătură sugerată pentru prima dată acum 200 de ani.

Acum este sigur că odorul și alte artefacte de pe vremea respectivă sunt ascunse într-o criptă secretă … sub râul care curge prin cartierul londonez Hounslow.

Speră că va începe lucrările la începutul acestui an. Vorbind pentru The Sun, Bower descrie următoarea sa misiune ca fiind „cea mai mare descoperire a omenirii”.

Jerusalem Post scrie despre bogăția și influența enormă a templierilor: Cavalerii „aveau locații în întreaga creștinătate”. Dar, Bower e sigur că una este în Hounslow

Cum poate să știe? După socoteala lui, unii dintre acești soldați redutabili s-au antrenat în zonă. „Există ceva dedesubt”, spune el The Sun. „De ce nu în Hounslow?”.

Entuziastul explorator afirmă că există și alte motive care stau la baza convingerilor sale ferme.

Cei interesați trebuie doar să aștepte și să vadă care sunt acestea.

Totul este departe de destinația istorică Petra din Iordania. Acest oraș antic a apărut în punctul culminant al blockbusterului „Indiana Jones și ultima cruciadă”.

Acolo răufăcătorii sperau să pună mâna pe Graal, dar Jones le-a stricat planurile.

Cum crede că Graalul că se află lângă dig, investigatorul are nevoie de ajutor.

Din fericire, l-a primit, prin intermediul Agenției pentru Mediu. Rolul Agenției va fi să se asigure că sunt respectate reglementările, precum și să-l asiste Bower.

Operațiunea presupune devierea râului. Pentru această parte, Bower ar fi adus „echipamente geofizice de specialitate, care costă 1.000 de lire sterline (aproximativ 1.300 de dolari SUA)”, potrivit Daily Mail.

În cazul în care șomerul Bower ar avea pe bani, atunci un mister de secole ar putea fi rezolvat într-un râu londonez.

Graalul este cupa din care Iisus a băut la Cina cea de taină.

Descoperirea lui ar fi nu numai o descoperire arheologică supremă, ci și o dovadă palpabilă a existenței Fiului lui Dumnezeu!

Graalul a fost marto și la răstignirea lui Iisus. Iosif din Aramethia l-a umplut cu sângele său.

New York Post scrie că Graalul „deține o putere nemăsurată și a fost căutat de-a lungul secolelor”.

Rămâne de văzut dacă Barrie-Jon Bower are acea putere la îndemână. Corectă sau nu, aventura pare puțin probabil să fie ultima sa cruciadă.

 

Sursa AICI

Registration

Aici iti poti reseta parola