Evenimentul Istoric > Articole online > Ultima fiță feministă a soției Prințului Harry, actrița Meghan Markle
Articole online

Ultima fiță feministă a soției Prințului Harry, actrița Meghan Markle

Însărcinată cu cel de-al doilea copil, Ducesa de Sussex, Meghan Markle,
vrea sa nască acasă. Ea încercat acest lucru şi cu primul ei copil, Archie, însă Casa regală britanică i-a recomandat să nască la un spital privat din Londra.

Naşterea acasă este o excentricitate care a fost întotdeauna la modă. Meryl Streep, Zara Tindall, sau Beyonce sunt câteva dintre vedetele care au ales să nască în casele lor.

La această listă se va adăuga, dacă totul merge bine, şi actrița Meghan Markle.

Ducii de Sussex au decis ca cel de-al doilea lor copil, o fetiţă, să se nască la reşedinţa lor din Montecito, în California.

Mai sunt câteva săptămâni până la venirea pe lume a bebeluşului, iar cuplul a făcut toate pregătirile pentru apropiata sa naştere.

Dorinţa lui Meghan Markle este ca echipa medicală care o va asista la naştere să fie formată exclusiv din femei, transmite Agerpres.

Naşterea acasă a fost o opţiune şi pentru fiul lor, Archie, însă atunci nu aveau libertate de decizie deoarece făceau parte din familia regală britanică.

Acum când au renunţat la drepturile lor din familia regală, Harry şi Meghan pot alege liber ceea ce îşi doresc.

„Meghan dorea să nască la reşedinţa lor din Frogmore Cottage când era însărcinată cu Archie.

Până la urmă medicii i-au recomandat să meargă la spitalul privat Portland din Londra pentru a putea naşte”, a declarat o sursă apropiată ducilor de Sussex.

Registration

Aici iti poti reseta parola