Evenimentul Istoric > Articole online > Surpriză uriașă pentru un supraviețuitor de la Pearl Harbor la împlinirea a 99 de ani
Articole online

Surpriză uriașă pentru un supraviețuitor de la Pearl Harbor la împlinirea a 99 de ani

Dar luna trecută, peste o sută de oameni i-au adresat urări de sănătate la împlinirea vârstei de 99 de ani. Oamenii din mașinile de pompieri și din cele de poliție au fluturat steaguri și au înălțat baloane roșii, albe și albastre în onoarea sa.

Întrebat cum se simte, Hatcher a spus: „Bine! Sper că și la o sută! Voi fi aici anul viitor! Poate! Poate!”.

Soția sa, Barbara Cooks Hatcher, a mulțumit mulțimii pentru manifestarea de dragoste.

Veteranul Marinei SUA purta o ghirlandă de flori și o șapcă de baseball stând pe un scaun rulant.

Caravana a fost condusă de departamentele de poliție Homestead, Florida City și Miami-Dade Fire Rescue.

Au urmat băieți și fete din trupa Scout Boy of Southernmost, purtând un mare steag american. O fetiță a sunat dintr-o talangă, în timp ce zeci de membri ai familiei, prieteni, vecini, colegi veterani din Legiunea Americană și ofițeri ai Marinei SUA au claxonat în fața casei lui Hatcher din autoturismele lor.

„Mulțumesc”, a strigat un ofițer de poliție în timp ce trecea. „La mulți ani, mulțumesc”, a spus altul din mașina următoare.

„A fost un moment foarte emoționant. Să vezi că atât de mulți oameni au ieșit pe stradă doar pentru a-i mulțumi pentru serviciul său a fost foarte emoționant”, a spus Shawn Horton, 50 de ani, fiica vitregă a lui Hatcher.

Evenimentul a fost organizat de Monique Peddle, dintr-o organizație comunitară care și-a luat misiunea de a aduce bucurie vârstnicilor la nivel national, scrie stripes.com.

 

 

Registration

Aici iti poti reseta parola