Evenimentul Istoric > Articole online > Sâmbătă 3 octombrie 2020 – Vremea în România
Articole online

Sâmbătă 3 octombrie 2020 – Vremea în România

Cerul va fi variabil și doar spre sfârșitul intervalului, în extremitatea de vest și nord-vest a teritoriului, vor fi înnorări și izolat averse și descărcări electrice.

Vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, cu rafale de peste 80-90 km/h în jumătatea vestică a Carpaților Meridionali, iar la viteze mai mici, în general între 50 și 60 km/h, local în vest, nord-vest, est și pe arii restrânse în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între 10 și 20 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 4 grade. Dimineața și noaptea, pe arii relativ restrânse, se va forma ceață.

În București, vremea va continua să se încălzească, astfel încât valorile termice se vor situa cu mult peste cele caracteristice datei.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Registration

Aici iti poti reseta parola