Evenimentul Istoric > Articole online > S-a întors pe podiumul de defilare la vârsta de 50 de ani sfidând pandemia de COVID-19
Articole online

S-a întors pe podiumul de defilare la vârsta de 50 de ani sfidând pandemia de COVID-19

Super-modelul britanic este implicată de mai mulţi ani în organizarea principalului eveniment de modă din Nigeria, Arise Fashion Week.

În acest an, Naomi Campbell a promovat concursul 30 Under 30, la care participă tineri designeri de pe întregul continent african.

Într-o perioadă în care evenimentele din industria modei au adoptate formate online din cauza pandemiei de COVID-19, Naomi Campbell a dezvăluit într-un interviu că a insistat să călătorească în Nigeria, întrucât şi-a dorit foarte mult să îşi folosească celebritatea pentru a promova moda africană.

„Nu am vrut doar să stau acasă şi să particip în format virtual”, a declarat vedeta britanică pentru revista Vogue.

„Pentru mine este important ca ei (tinerii designeri africani, n.r.) să aibă parte de aprecierea şi de recunoaşterea pe care ar trebui să le primească, iar dacă eu pot să îi ajut să obţină aceste lucruri, atunci sunt bucuroasă să mă implic”, a adăugat ea, potrivit Agerpres.

Evenimentul a început vineri şi a culminat duminică, când Naomi Campbell a urcat din nou pe podiumul de defilare – după o prezentare la care a participat sâmbătă seară – şi a anunţat câştigătorul marelui premiu al concursului, în valoare de 100.000 de dolari, atribuit designerului nigerian Kenneth Ize.

Pe locul al doilea s-a clasat designerul nigerian Re Lagos, care a primit 75.000 de dolari, iar podiumul a fost complet de designerul sud-african Mmuso Maxwell, care a primit un cec în valoare de 50.000 de dolari.

Registration

Aici iti poti reseta parola