Evenimentul Istoric > Articole online > Revista Evenimentul Istoric vă recomandă „DE CE DECEMBRIE ’89?” Un album istoric de colecţie cu peste 600 de fotografii de la Revoluţia Română!
Articole online

Revista Evenimentul Istoric vă recomandă „DE CE DECEMBRIE ’89?” Un album istoric de colecţie cu peste 600 de fotografii de la Revoluţia Română!

Revista Evenimentul Istoric vă recomandă albumul istoric “De ce Decembrie ’89?”, o lucrare amplă ce conţine peste 600 de fotografii exclusive din timpul evenimentelor din decembrie 1989, realizate de binecunoscutul fotograf Paul Agarici!

Începând de astăzi, accesând www.agoramag.ro, puteţi achiziţiona această lucrare de excepţie, cu o inestimabilă valoare istorică despre evenimentele sângeroase din Decembrie 1989. Albumul “De ce Decembrie ’89?” este realizat de Paul Agarici, jurnalist cu experienţă şi maestru în arta fotografică de peste 40 ani.

Albumul tipărit într-o grafică extraordinară, cuprinde peste 600 de fotografii realizate, sub gloanţe acum 31 de ani, în zilele în care regimul comunist se prăbuşea sub furia străzii. Fotografiile sunt impresionante şi suntem de părere că orice pasionat de istorie trebuie să aibă în bibliotecă acest album pentru a-şi aminti de jertfa Eorilor din Decembrie 1989, jertfa care a făcut posibil traiul în democraţie.

Fotografiile din album sunt făcute exclusiv în Bucureşti în timpul evenimentelor din decembrie 1989. Toate fotografiile au fost realizate cu aparatul foto Canon F1, integral mecanic, comenzi şi expunere manuală.

Albumul “De ce Decembrie ’89?” este prefaţat de celebrul actor, eseist şi regizor Dan Puric, precum şi de Răzvan Savaliuc, jurnalist de investigații și fondator al publicației ”Lumea Justiției”, participant activ în linia I a Baricadei de la Intercontinental în sângeroasa noapte de 21 spre 22 decembrie 1989.

Până va apărea în librării, albumul “De ce Decembrie ’89?” poate fi comandat pe www.agoramag.ro . Detalii despre impresionata lucrare găsiţi şi pe https://www.facebook.com/Colectia40deAniDeFotojurnalism/ .

Registration

Aici iti poti reseta parola