Evenimentul Istoric > Articole online > Caleidoscop > Revanșa Reginei: Meghan, acuzată de hărțuire și scandal
Articole online

Revanșa Reginei: Meghan, acuzată de hărțuire și scandal

Se întoarce roata la Buckingam. Potrivit The Mirror, „cel puțin zece foști membri ai personalului se închesuie” pentru a depune mărturie în procedura demarată de un cabinet de avocatură independent de palat, însă plătită de Coroană.

Decizia anchetei a fost luată de regina Elisabeta a II-a, după dezvăluirile din The Times, care scrie că o plângere pentru hărțuire morală a fost depusă în toamna anului 2018 împotriva lui Meghan, pe când aceasta trăia încă alături de familia de Windsor.

În acea perioadă, ducesa de Sussex ar fi determinat demisia a doi asistenți de la Kensington Palace, în timp ce alții s-au plâns de „umiliri”, „intimidări” și „cruzime emoțională”, evocând scandaluri furtunoase.

Afacerea fusese mușamalizată, însă, în mod curios, a fost scoasă de la sertar după ce Meghan și Harry au depășit toate liniile roșii, culminând cu faimoasa celebră reglare de conturi de la emisiunea lui Oprah Winfrey.

Cei doi au reacționat cu iritare la contraatacul Coroanei, denunțând o „campanie de calomnie” purtată prin intermediul The Times. Ducii de Sussex au precizat că Meghan va răspunde „punct cu punct” la acuzații.

Potrivit Daily Mail, Meghan ar fi scris la Londra, cerând să vadă dovezile: documente, e-mail-uri…

„Cele două tabere se îndreaptă către o confruntare în forță”, prevede Mirror, care anunță că ancheta ar putea dura câteva luni de zile.

„Palatul ia foarte în serios fiecare alegație și vrea să descopere adevărul în această afacere și să se asigure că cei care vorbesc vor fi ascultați.”

Pentru Buckingam, această afacere este mană cerească: Coroana britanică a recâștigat inițiativa în fața celor doi Sussex cu un dosar exploziv, care îi permite să impună condiții.

Ea demonstrează că paharul Reginei s-a umplut și că nu mai are de gând să lase ca Familia Regală să fie târâtă în noroi.

Potrivit surselor citate de presa britanică, în fruntea contraofensivei s-ar afla Charles și William, cărora le-au căzut cel mai rău atacurile frontale declanșate de Meghan și Harry.

Registration

Aici iti poti reseta parola