Evenimentul Istoric > Articole online > Rareș Bogdan a făcut un anunț extrem de important pentru firme
Articole online

Rareș Bogdan a făcut un anunț extrem de important pentru firme

Iată ce mai scrie Rareș Bogdan: Tocmai de aceea, am vorbit acum cateva minute cu ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Acesta a anuntat zilele trecute si va anunta din nou astazi ce se intampla cu depunerea declaratilor fiscale aferente lunii februarie, deci care ar urma sa se depuna astazi, 25 martie.

Pentru a veni in sprijinul companiilor, Guvernul a anuntat deja ca nu li se intampla nimic celor care astazi nu pot depune declaratia.

Nu vor primi nici penalitati si nu vor fi soldurile lor purtatoare de dobanzi.

Nici nu vor fi sanctionati in vreun fel.

Este o situatie complicata si extrem de dificila si doar intr-un parteneriat Stat-Privati-Banci-Clienti vom putea trece peste aceasta incercare majora.

Este un apel la solidaritate și cei care pot plăti, să o facă!

De asemenea, se analizeaza diverse alte forme de ajutor pentru companii. Despre ele vor vorbi maine si vineri ministrul Finantelor si premierul Romaniei.

Nu e loc de reprosuri astazi! Nu e loc de comparatii. Astazi trebuie sa ne gandim cu totii la doua lucruri, cum salvam vieti si cum salvam ulterior economia Romaniei.

Doar IMPREUNA putem reusi! Solidaritate, nu egoism! Solidaritate, nu razboi politic fratricid! Solidaritate, nu circ si castig de capital politic!

Romania are nevoie astazi de noi toti.

P.S. 1 Vor veni si alte masuri menite sa ajute companiile si angajatii sa treaca prin actuala criza generata de COVID19. Nu sunt inca abilitat sa le fac publice. Le vor face premierul si ministrul Finantelor si dupa asta le voi sustine si explicita pe larg si cu argumente si eu.

P.S. 2 Aceste precizari se adreseaza in special pentru firmele mici si mijlocii aflate in dificultate. Pentru cei mari, cei care au bani sa plateasca taxele si impozitele, fac un apel sa nu profite de aceasta situatie si sa arate ce inseamna solidaritate in vremuri de criza!

Guvernul incearca sa ii ajute pe cei aflati in dificultate, nu sa creeze o clasa de profitori ai nenorocirii.

Va multumesc!

Registration

Aici iti poti reseta parola