Evenimentul Istoric > Articole online > Prinţul Harry le povestește copiilor cum a suportat moartea mamei sale, Lady Di
Articole online

Prinţul Harry le povestește copiilor cum a suportat moartea mamei sale, Lady Di

În vârstă de 36 de ani, Prinţul Harry, care în prezent trăieşte în SUA alături de soţia sa, Meghan, şi de fiul lor, Archie, a mărturisit că pe măsură ce a trecut timpul acest gol s-a umplut cu „iubire şi sprijin” şi le-a transmis copiilor că se „vor simţi mai bine şi mai puternici”, când vor fi pregătiţi să vorbească despre acest lucru.

Harry, care aşteaptă să devină tată pentru a doua oară, a explicat că la început nu a vrut să creadă sau să accepte moartea mamei sale, care a decedat într-un accident de maşină la Paris, dar l-a ajutat să ştie că „spiritul, dragostea şi amintirile ei” vor dura de-a lungul timpului.

„Poţi să te simţi singur, poţi să fii trist, supărat sau să te simţi rău. Aceste sentimente vor dispărea”, scrie fiul cel mic al prinţului Charles şi Diana de Wales, care a elogiat munca depusă de cei care şi-au dedicat viaţa „ajutorării celorlalţi”, transmite Agerpres.

Cartea intitulată Hospital by the Hill, scrisă de Chris Connaughton şi cu ilustraţii realizate de Fay Troote, spune povestea unui copil a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei de COVID-19.

Promovată de organizaţia de ajutorare a copiilor „Simon says”, cartea va fi dăruită tuturor celor care şi-au pierdut o fiinţă dragă în sectorul medical, ca parte a evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională a Reflecţiei, marcată pe 23 martie în Marea Britanie pentru a comemora un an de la primul lockdown naţional impus de pandemia de coronavirus

Registration

Aici iti poti reseta parola