Evenimentul Istoric > Articole online > Prințesa Kate dorește să îi împace pe William și Harry la catafalcul bunicului lor
Articole online

Prințesa Kate dorește să îi împace pe William și Harry la catafalcul bunicului lor

A venit momentul pentru o reconciliere între cei doi prinți britanici, William și Harry? În orice caz, este ceea ce pare să creadă Kate, ducesa de Cambridge, care încearcă să-i reapropie pe cei doi frați. Aceștia se vor vor regăsi alături, sâmbătă, la funeraliile bunicului lor, Philip.

Potrivit Daily Telegraph, ea dorește să joace rolul de mediatoare pentru a calma tensiunile apărute după Megxit și dezvăluirile făcute de Meghan și Harry în faimosul interviu acordat în emisiunea lui Oprah Winfrey.

Prințul William a fost foarte iritat auzind că fratele său ar fi fost „prizonier” al familiei regale, acuzând-o pe aceasta de rasism.

„Fiind ea însăși apropiată de fratele ei și de sora ei, James și Pippa, și fiind martora legăturii speciale care îi unea pe William și Harry, găsește toată această situație dificilă și bulversantă”, a declarat o sursă pentru cotidianul britanic.

Într-adevăr, Kate pare a fi cel mai bine plasată pentru a juca rolul de mediator în această afacere: regina Elisabeta rămâne șefa, prințul Charles nu este suficient de neutru, Meghan este alunecoasă și trăiește în auto-exil la Los Angeles…

Kate Middleton îl cunoaște bine pe Harry, deoarece a jucat o perioadă rolul de soră mai mare de care prințul nu a avut parte, când acesta era vecinul ducilor de Cambridge, locuind la Kensington.

Pe atunci, relația era caldă, Harry venea adesea neinvitat să ia masa la fratele și cumnata lui, iar Kate se amuza foarte mult la glumele oaspetelui. Până când a apărut Meghan…

Kate a demonstrat mult cavalerism, refuzând să se amestece în polemică, după atacul frontal al lui Meghan la Oprah Winfrey, atunci când Meghan și-a acuzat cumnata că a făcut-o să plângă înainte de nuntă.

Potrivit surselor Telegraph, deși Kate ar fi fost rănită de aceste atacuri, ea ar fi gata să treacă peste toate și să facă toate eforturile pentru a potoli resentimentele dintre cei doi frați.

Și momentul este propice: William și Harry se vor găsi reuniți în durere pentru a omagia memoria bunicului lor, răposatul prinț consort Philip, stâlp al familiei, cel care știa ca nimeni altul să spargă gheața în mijlocul constrângerilor protocolare.

Nu este nici o îndoială că funeraliile bunicului le vor aminti celor doi frați pe cele ale mamei lor, Diana, din urmă cu 24 de ani.

Potrivit Mirror, cei doi frați și-ar fi vorbit deja înainte de ceremonie și ar fi dornici să lase deoparte diferendul. Cel puțin pentru moment.

„Sunt întru totul de comun acord că această săptămână trebuie consacrată pentru a o susține pe regină și restul familiei”, a confirmat un apropiat pentru Telegraph.

Va reuși Kate în misiunea sa de pace? În orice caz, acest lucru a fost dorința cu care a murit prințul Philip, care era foarte necăjit să-și vadă nepoții certați.

Registration

Aici iti poti reseta parola